Mail info@host-reviews.nl

Beste reseller hosting Nederland vergelijken (medium).

Vergelijk Nederlandse hosting providers voor middelgrote reseller hosting pakketten

Home >> Beste reseller hosting Nederland vergelijken (medium)

Klik in de onderstaande lijst de reseller hosting providers aan die u met elkaar wilt vergelijken.


  mijn.host Cloud86 Antagonist bhosted Neostrada Vimexx Versio
  Mijn.host webhosting webhosting reviews antagonist Webhosting bHosted Webhosting Vimexx beste webhosting vergelijken versio
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Prijs p/m€ 4,99€ € 124,95€ 19,95€ 4,00€ 9,99€ 9,67 *€ 4,99
Specificaties 
Schijfruimte 5GB (SSD) 50 GB (SSD) 50 GB (SSD) 5 GB (SSD) 10 GB (SSD) 40 GB (SSD) 20 GB (SSD)
Dataverkeer Onbeperkt! Onbeperkt! 500 GB 80 GB Onbeperkt! 500 GB Onbeperkt!
Aantal sites 25 Onbeperkt! 5 Onbeperkt! 10 200 100
Ondersteuning 
Support telefoon
Geopend (T) - 5 dagen - 5 dagen - 5 dagen -
Kosten p/m - Gratis Gratis € 9,95
Support e-mail
Geopend (E) 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 24/7
Response tijd 1 uur 2 uur 1 uur 2 uur 1 uur 30 min 12 uur
Info 
Uptime 99,90% 99,98% 99,90% 99.90% 99,90% 99,99% 99.90%
Acties 1e jaar €2,99 p/m 1e jaar 50% korting - - 1e maand €2,99 - Eerste contractperiode -
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

Beste reseller hosting Nederland vergelijken (medium)

Bovenstaande tabel geeft een overzicht van de medium pakketten van bedrijven die uit ons onderzoek kwamen als beste reseller hosting Nederland. Helaas hebben wij de vergelijking niet helemaal compleet kunnen maken. Dit omdat veel webhosting bedrijven je de keuze geven om zelf pakketten samen te stellen. Uiteraard is dat fijn, maar toch willen wij je een overzicht geven van wat de reeds samengestelde pakketten je kunnen bieden. Hierin richten we ons op capaciteit en prijs.

beste reseller hosting nederland

Op zoek naar beste reseller hosting Nederland, maar dan groter? Kijk dan eens hier:

Reseller Hosting Big

Reseller hosting met kortingen

Bij veel hosting bedrijven die reseller hosting aanbieden krijg je als reseller interessante kortingen. Bij Neostrada krijg je bijvoorbeeld tot wel 50% korting op domeinnaam registratie. Argeweb werkt weer met staffels. Hoe meer jij als reseller onderbrengt bij Argeweb hoe groter de korting is die je ontvangt. Je kunt het zien als een soort beloning voor het goede werk dat je verricht. Een win win situatie en door deze reseller kortingen kun je producten ook goedkoper in de markt zetten. Op deze manier kun je op basis van prijzen wellicht beter concurreren. Reseller hosting is ideaal voor de beginnende hosting bedrijven met weinig eigen geld.

Wat betekent reseller hosting?

Wanneer wij het hebben over reseller hosting, dan bedoelen wij daarmee dat je zelf hosting pakketten kunt creëren en uitdelen aan jouw klanten. Je hebt dan een eigen webhosting bedrijf. Het beheer van de servers ligt echter bij de hosting provider waar jij een reseller pakket afneemt. Het enige wat je zelf moet regelen, is het grafische gedeelte van de webinterface van de software die je tot je beschikking hebt.

Bij reseller hosting beschik je over veel ruimte die je zelf kunt verdelen in kleinere webhosting pakketten. Via een control-panel van het reseller pakket kan de beheerder meerdere accounts aanmaken voor klanten. Je kunt deze webhosting op twee verschillende manieren gebruiken. Je kunt het voor jezelf gebruiken wanneer je over meerdere websites beschikt en een goed overzicht wilt behouden. Of je gebruikt het als je zelf een webhosting bedrijf wilt starten.

Reseller hosting wordt vooral gebruikt voor startende webhosting bedrijven. Omdat veel bedrijven niet meteen willen investeren, kiezen ze voor een reseller hosting. Dit is namelijk goedkoper en flexibeler. De betekenis van reseller is eigenlijk wederverkoper. Deze koopt diensten in bij een ander bedrijf en verkoopt deze diensten direct door. Als je gebruikmaakt van reseller hosting, dan ben je ook verantwoordelijk voor je eigen klanten. Dus, als zij een probleem hebben, nemen ze contact op met jou. Jij onderhoudt dan op jouw beurt weer contact met de desbetreffende hosting provider.

Terug naar boven