Mail info@host-reviews.nl

Goedkope VPS hosting.

Vergelijk goedkope VPS hosting pakketten van Nederlandse hosting providers

Home >> Goedkope VPS hosting

Klik in de onderstaande lijst de hosting providers aan die u met elkaar wilt vergelijken.

* De prijzen die u hier ziet, zijn gebaseerd op een Linux VPS Hosting met een gratis control panel.
* De kosten per maand kunnen hoger uitvallen. Dit is afhankelijk van het besturingssysteem en control panel dat u kiest.

0 Geselecteerd  
 • Argeweb
 • Cloud86
 • Connect Your Hosting
 • Flexwebhosting
 • iXL Hosting
 • Neostrada
 • Snel.com B.V.
 • SoHosted
 • Versio
 • Vimexx
 • Yourhosting
 NeostradaConnect Your HostingFlexwebhostingSoHostedVimexxSnel.com B.V.Cloud86
 
Hosting providerMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer info
Prijs p/m€ 9,95€ 4,99€ 7,50€ 9,95€ 9,89€ 9,90€25,-
Specificaties 
Schijfruimte50 GB (SSD)50 GB (SSD)100 GB25 GB90 GB (SSD)100 GB (SSD)25 GB (SSD)
Dataverkeer5 TBOnbeperkt!
5 TBOnbeperkt!Onbeperkt!2 TBOnbeperkt!
RAM Geheugen2048 MB1024 MB1024 MB1024 MB2048 MB1024 MB2048 MB
Aantal Processors1121211
BesturingsysteemWindows / LinuxLinux / WindowsLinuxWindows / LinuxLinuxLinux en WindowsLinux
Ondersteuning 
Support telefoon
Geopend (T)-6 dagen5 dagen5 dagen5 dagen7 dagen5 dagen
Kosten p/m-GratisGratisGratis€9,95GratisGratis
Support e-mail
Geopend (E)7 dagen7 dagen5 dagen6 dagen7 dagen7 dagen7 dagen
Response tijd2 uur4 uur1 uur4 uur30 min4 uur2 uur
(Un) ManagedUnmanagedUnmanagedUnmanagedUnmanagedManagedUnmanagedUnmanaged
Info 
Uptime99,90 %99,90%99,90%99,90%99,99%99.99%99,98%
Acties1e maand €1,------1e maand €12,50
Hosting providerMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer info

Alles over goedkope VPS

Als je wilt weten of dat VPS hosting wat voor jou is, dan kun je er maar beter meer over te weten komen. Wat is VPS hosting? Dit moet je eerst onderzoeken. Het is een virtual private server (VPS) en dat is een manier van webhosting, via een virtuele machine. Iedere VPS heeft een eigen besturingssysteem die is gescheiden van andere VPS’en. Je hebt daardoor alle flexibiliteit zodat je zelf je instellingen kunt beheren en services en software kunt draaien.

Keuze maken voor goedkope VPS

goedkope vps hosting
Wanneer je de keuze maakt voor VPS, dan laat je je server vanzelf meegroeien met de benodigde capaciteit. Er is daarbij geen herinstallatie nodig op een grotere server. Daarbij heb je ook snel extra capaciteit beschikbaar als er bijvoorbeeld sprake is van een onverwachte groei op je website. Aan de hand van je eigen wensen kies jij een VPS pakket wat bij je past. Ook houd je dan rekening met de gereserveerde ruimte en rekenkracht (CPU-power) die is vereist.

De kosten spelen uiteraard ook een rol bij je keuze. Bij VPS hosting worden de netwerkfaciliteiten, de fysieke hardware en de serverbeheerkosten gedeeld met andere VPS’en. Daardoor blijven voor jou de kosten lager. Een ander bijkomend voordeel van VPS hosting is dat je verzekerd bent van optimale stabiliteit, maar ook van performance. Hierdoor kun je zelf bepalen welke software je gaat installeren en kun je je eigen technische instellingen beheren.

Waarom is VPS hosting beter dan shared hosting?

Bij Shared Hosting zijn de mogelijkheden met software installaties altijd beperkter dan bij VPS. Bij VPS heb je meer vrijheid op technisch gebied en je hebt het alleenrecht over je resources. Bij Shared Hosting deel je deze recources en als een andere website op dezelfde server alle resources verbruikt dan kan jouw website hier geen gebruik van maken. In het ergste geval laadt de website helemaal niet of hij is enorm traag bij het laden.

Bij VPS moet je altijd kijken naar de juiste hoeveelheid RAM en CPU. Ook de schijfruimte dien je te bekijken, net als hoeveel dataverkeer je nodig hebt. Bij bijvoorbeeld een WordPress blog is 512 MB Ram geschikt.

Wat is het verschil tussen managed en unmanaged VPS

Bij Unmanaged VPS zijn de kosten wat hoger in vergelijking bij een Shared Hosting, maar heb je het VPS in eigen beheer. Er is wel technische kennis vereist om er gebruik van te maken. Je bent wel onafhankelijk en je krijgt de maximale stabiliteit aangeboden. Je hebt ook volledige vrijheid op technisch gebied.

Bij Managed VPS zijn de kosten nog hoger, maar heb je geen technische kennis nodig. Je bent hierbij ook onafhankelijk en je krijgt de maximale stabiliteit aangeboden. Je hebt wel meer technische mogelijkheden en je hebt 24/7 monitoring en back-ups. Er is eventueel verhoogde SLA mogelijk. Managed VPS hosting is duurder, omdat je bijv. support krijgt en de server wordt onderhouden. Bekijk in ieder geval waar voor jou goedkope VPS hosting uit moet bestaan.

Lees hier uitgebreid alle verschillen tussen Managed en Unmanaged VPS

Terug naar boven