Mail info@host-reviews.nl

Joomla hosting vergelijken Nederland.

Vergelijk Nederlandse hosting providers voor uw Joomla site

Home >> Joomla hosting vergelijken Nederland

Klik in de onderstaande lijst de hosting providers aan die u met elkaar wilt vergelijken.

* Deze webhosting bedrijven ondersteunen Joomla of bieden speciale Joomla Hosting pakketten aan.


  mijn.host Cloud86 SoHosted Antagonist Xel media Vimexx Combell
  Mijn.host webhosting webhosting reviews sohosted webhosting reviews antagonist Webhosting Xel Media Webhosting Vimexx Webhosting Combell
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Prijs p/m€ 3,99€ 1,95€ 9,99€ 4,99€ 6,95€ 5,43€ 6,25*
Specificaties 
Schijfruimte 5GB (SSD) 5GB (SSD) 25 GB (SSD) 50 GB (SSD) 5 GB 100 GB (SSD) 50 GB (SSD)
Dataverkeer Onbeperkt! 250 GB Onbeperkt! 2 TB 10 GB Onbeperkt! Onbeperkt!
Databases (MySQL) 3 5 5 Onbeperkt! 10 Onbeperkt! 5
PHP 7+
FTP
Sub-domeinen Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Webstatistieken
Cronjobs
SSL
Email 
Mailboxen 50 10 50 Onbeperkt! 10 Onbeperkt! 50
Spamfilter
Antivirus
Webmail
Forwarding
Autoresponders
Mailinglijsten Onbeperkt! 10 Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Ondersteuning 
Support telefoon
Geopend (T) - 5 dagen 5 dagen - 5 dagen 5 dagen 24/7
Kosten p/m - Gratis Gratis - Gratis € 9,95 Gratis
Support e-mail
Geopend (E) 7 dagen 7 dagen 6 dagen 7 dagen 5 dagen 7 dagen 24/7
Response tijd 1 uur 2 uur 4 uur 1 uur 2 uur 30 min 2 uur
Info 
Uptime 99,90% 99,98% 99,90% 99,90% 99,90% 99,99% 99,99%
Acties 1e jaar €1,99 p/m - - - - - Eerste contractperiode * 1e jaar
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

Joomla hosting vergelijken Nederland

In de bovenstaande vergelijking hebben wij een aantal bekende en goede webhosting providers naast elkaar gezet. Wij vergelijken Nederlandse webhosting providers voor je Joomla website met elkaar. Deze pakketten zijn speciaal geoptimaliseerd voor klanten die probleemloos hun Joomla website willen hosten. Met Joomla hosting ben je er zeker van dat je website altijd snel is en je zult dus niet snel bezoekers verliezen. Joomla is voornamelijk geschikt voor de grotere websites die veel content hebben. Met Joomla kun je eenvoudig zorgen dat er toch een duidelijke en strakke structuur aanwezig is.

Ben je van plan je website kleiner te houden? Of ben je meer een blogger? Neem dan eens een kijkje bij onze WordPress Hosting vergelijkingen.

Toch van plan om een webwinkel te gaan starten? Wij vergelijken de beste Magento hosting pakketten voor je.

Joomla of WordPress?

Deze vraag wordt tegenwoordig vaak gesteld en de antwoorden zijn meestal een beetje vaag. In ons artikel “Joomla of WordPress” proberen wij toch een beeld te schetsen over welk CMS wellicht beter bij jou past. Wij behandelen beide CMS systemen en stellen je verschillende vragen m.b.t. wat voor een soort website je wilt ontwikkelen. Aan de hand van deze vragen kun jij wellicht bepalen welk CMS beter bij je past.

Wat is Joomla hosting?

Joomla is een Content Management Systeem (CMS) waar je eenvoudig websites mee kunt bouwen en beheren. Wanneer je kiest voor Joomla hosting beschik je over uitgebreide functionaliteiten. Je moet hierbij denken aan speciale modules, extensies, plug-ins en add-ons. Tegenwoordig is het ook erg belangrijk om goed gevonden te woorden door zoekmachines als Google. Joomla is hier uitstekend voor geschikt zodat je al snel vele bezoekers naar je website kunt trekken. Wij hebben ook een artikel geschreven met de basis SEO tips om beter te scoren in Google. Met deze basis SEO tips kun je al veel organische bezoekers naar je website trekken. Geen grote investeringen met Google adwords maar gewoon gevonden worden door potentiële klanten via de gratis resultaten binnen Google.

Joomla Templates

Ben je op zoek naar een Joomla Template voor je nieuwe Joomla website? Wij hebben een overzicht gemaakt van bedrijven die Premium (betaalde) Joomla Templates aanbieden.

Deze Joomla templates worden gemaakt door echte Joomla professionals die met veel passie en plezier Joomla templates ontwikkelen. Doordat je een vergoeding betaald om gebruik te mogen maken van deze Premium Joomla Templates bieden zij vaak een uitstekende support. De templates zijn vaak ook responsive gemaakt zodat ze ook goed getoond worden op je tablet en smartphone.

Joomla Hosting

Joomla SEO vriendelijk?

Vraag jij jezelf af of Joomla wel SEO vriendelijk is? Het antwoord hierop is eigenlijk vrij simpel: JA! Wanneer jij kiest voor een Joomla hosting en aan de slag gaat met het bouwen van je Joomla website kom je er al snel achter dat Joomla over veel standaard functionaliteiten beschikt voor een goede SEO. Met de toevoeging van de juiste extensies kun heb je de mogelijkheid om je website optimaal te maken voor Google. De standaard functies van Joomla helpen je ook al goed op weg. Onderstaand een aantal belangrijke standaard functies binnen Joomla.

 • SEO vriendelijke URL’s maken
 • Beheren van Menu Structuur
 • Toevoegen van Breadcrumbs
 • 404 pagina’s aanpassen naar eigen wensen
 • Pagina cache
 • Aanpassen van titels per pagina
 • Meta description instellen per pagina
 • Headers instellen per pagina

Joomla Hosting: Technische kennis

Als je kiest voor Joomla hosting dan is hier niet perse technische kennis voor nodig. Het onderhouden van een Joomla website is erg eenvoudig. Dankzij de handige WYSIWYG-editor is er geen hoogstaande kennis van HTML en CSS nodig. Tevens zijn er voldoende thema’s voor Joomla en hoef je dus weinig aan je website te “bouwen”. Een enkel kleurtje hier en daar aanpassen kan al voldoende zijn om je website eigen te maken.

Wanneer je toch problemen ondervind kun je altijd kijken op Joomla.org. Op deze website worden de laatste nieuwtjes en trends bijgehouden. Ook is het voorzien van een forum waar je al je vragen op kunt stellen. Wil je een overzicht van alle handige Joomla websites? Kijk dan eens op joomla.startpagina.nl!

Joomla top 5 extensies

Er zijn veel websites waar je een top 5 kunt vinden over extensies die handig zijn wanneer je een Joomla hosting afsluit. Uit ervaring van andere en die van onszelf hebben wij deze top 5 samengesteld:

 1. JCE – Tekstverwerker
 2. Sh404SEF – SEO
 3. Xmap – XML Sitemap
 4. Akeeba – Backup
 5. Fox – Contact Form

Dit zijn slechts enkele extensies van de vele duizenden die beschikbaar zijn voor Joomla.

Bekijk ook onze “Joomla Extensions – Top 10“!

Goedkoop een domeinnaam registreren

Ben je naar Joomla hosting ook nog opzoek naar een goedkope domeinnaam? Dan zit je hier goed. Wij vergelijken goedkope domeinnaam providers met elkaar!

Terug naar boven