Mail info@host-reviews.nl

Managed WordPress hosting vergelijken.

Vergelijk Managed WordPress hosting providers voor uw WordPress website of webshop

Home >> Managed WordPress hosting vergelijken

Managed WordPress hosting providers vergelijken

Klik in de onderstaande lijst de beste Managed WordPress hosting providers aan die u met elkaar wilt vergelijken.

0 Geselecteerd  
 • Cloud86
 • Kinsta
 • Neostrada
 • RAIDBOXES
 • Savvii
 • SoHosted
 • WP Engine
 • Xel Media
 NeostradaSoHostedRAIDBOXESCloud86Xel MediaSavviiKinsta
 
Hosting providerMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer info
Prijs p/m€ 24,99€ 19,99€ 15,00€ 31,95€ 30,00€ 35,00€ 26,50
Specificaties 
Schijfruimte100 GB25 GB (SSD)5 GB (SSD)50 GB (SSD)15 GB (SSD)10 GB (SSD)10 GB (SSD)
Dataverkeern.v.t.Onbeperkt!n.v.t.Onbeperkt!Onbeperkt!Onbeperkt!n.v.t.
Maandelijkse bezoekers50.000n.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.20.000
Ondersteuning 
Updaten WordPress & Plug-ins
Back-up
Hoe vaak back-up?1 keer per dagElk uur1 keer per dagelke 4 uur1 keer per dag1 keer per dag1 keer per dag
Hoelang worden back-ups bewaard?30 dagen30 dagen14 dagen30 dagen8 dagen14 dagen14 dagen
Staging omgeving
CachingFull Page CacheLiteSpeed CacheIntegrated CachingRedis cachingVarnish & PHPVarnish, Full Page Cache, OPcacheWhite label caching plugin
CDN
Beveiliging 
Actieve servermonitoring
Beveiligingscontroles1 keer per uur1 keer per dagn.v.t.1 keer per dag1 keer per dag1 keer per dag1 keer per dag
Malware detectie & cleanup1 keer per dag1 keer per dagn.v.t.1 keer per dag1 keer per dag1 keer per dag1 keer per dag
Service 
Verhuisdienst
Support telefoon
Geopend (T)-5 dagen7 dagen5 dagen5 dagen5 dagenn.v.t.
Extra info 
Uptime99,90%99,90%99,90%99,98%99,90%99.96%99.90%
Acties-1e 3 maanden: € 4,99Kortingscode: hostreviews
1e maand 50% korting---
Hosting providerMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer infoMeer info

Managed WordPress hosting

WordPress is erg populair, ook onder hostingproviders. Daarom hebben zij er voor gekozen om zich ook te specialiseren in het hosten van deze sites. Ook hebben ze dan een speciaal pakket voor haar klanten, genaamd Managed WordPress hosting. Iedere hostingprovider doet weer andere dingen voor jou als je dit pakket kiest. Maar wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze alle technische aspecten (veiligheid, snelheid, dagelijkse updates) voor jou regelen en beheren.

Managed WordPress hosting is speciaal ontwikkeld met het idee dat jij je kunt richten op je website en/of business. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van je site. Iedereen kan doen waar hij goed in is! Dit is heel wat anders dan de normale WordPress hosting, ook wel duurder, maar je krijgt er veel voor terug!

Als je de keuze maakt voor Managed WordPress hosting, dan krijg je extra service en kwaliteit en die is nodig om een WordPress site goed draaiende te houden. Als deze hosting wordt aangeboden, dan kunnen de specialisten alles met WordPress en er zo het maximale uithalen.

Voor wie is Managed WordPress hosting geschikt?

Als je een website hebt en je wilt bijv. alleen maar bloggen, dan heb jij niet zoveel aan de extra opties die Managed WordPress hosting je kan bieden. Daarvoor is de normale WordPress hosting prima en ook voordeliger. Maar als je een eigen bedrijf hebt, of er komen dagelijks erg veel bezoekers op je site, dan is het wel een goede optie om serieus na te denken over Managed WordPress hosting. Je kunt hierdoor onder andere de performance (snelheid) verbeteren en bovendien heb je extra service.

Waar moet Managed WordPress hosting aan voldoen?

Er wordt al snel gesproken over Managed WordPress hosting, maar waar moet het minimaal aan voldoen om het ook echt aan te kunnen bieden? Wij hebben voor jou de minimale eisen op een rijtje gezet:

 • Inhouse WordPress experts
 • Actieve server monitoring
 • WordPress plug-ins en WordPress zelf updaten
 • Dagelijks back-ups maken van de WordPress website
 • Diverse caching mogelijkheden aanbieden

Voordelen Managed WordPress hosting

Managed WordPress hosting kent erg veel voordelen, maar er hangt wel een prijskaartje aan! Gelukkig krijg jij er veel voor terug en daarom hebben wij voor jou de voordelen op een rijtje gezet:

 • Extra service is één van de voordelen. Ook krijg je te maken met ervaren WordPress specialisten. Deze mensen kunnen jou beter helpen als je vragen hebt over WordPress dan de gewone hosting providers.
 • De extra snelheid is tevens een voordeel. Dit komt omdat de servers echt zijn geoptimaliseerd om WordPress sites snel te laten draaien. De site wordt vaak nog sneller dankzij de opties van caching die je worden aangeboden.
 • Veiligheid is ook belangrijk, de hosting providers scannen je website preventief op Mallware. Ook zijn ze extra beveiligd.
 • Iedere dag wordt er een back-up van je site gemaakt, hierdoor heb jij altijd een recente versie van je site beschikbaar.
 • Alles wordt van je overgenomen als je een goede Managed WordPress hosting hebt gekozen. De snelheid van de website, de veiligheid en de updates worden allemaal geregeld.

Kies een goede hosting provider

Een goede hosting provider gaat zichzelf terugverdienen. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in WordPress, en zo blijft ook je website up-to-date. Een goede reden om voor Managed WordPress hosting te kiezen, mede omdat je echt ontlast wordt. Je kunt jezelf dan namelijk focussen op je bedrijf. Je moet wel extra betalen voor deze diensten, maar je krijgt er dan ook erg veel voor terug. Dit is het geld echt meer dan waard!

Managed WordPress hosting vergelijken

Terug naar boven