Bescherm je website tegen hackers: gebruik goede hosting

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is gebleken dat het aantal slachtoffers van cybercriminaliteit nog altijd stabiel is. Ten opzichte van het jaar 2012 is het aantal slachtoffers van cybercriminelen wel gedaald, maar het aantal slachtoffers van 2015 was wel vergelijkbaar met het aantal slachtoffers van het jaar daarvoor. De meeste mensen die slachtoffer worden van cybercriminelen, worden het slachtoffers van hackers. Zeker als je een eigen website of webwinkel hebt, is de kans om het slachtoffer te worden van hackers erg groot.

Het belang van goede webhosting

Het is niet voor honderd procent te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van hackers, maar er zijn wel dingen die je kunt doen om het risico van hacking te verkleinen. Eén van de dingen die je kunt doen om jouw website of webwinkel te beschermen tegen cybercriminelen, is het afsluiten van een goed hostingpakket. Door goede hosting af te sluiten, kun je jouw website namelijk al voor een groot deel beschermen tegen de slechte invloeden van criminelen. Sluit je slechte hosting af, dan kunnen er gaten in jouw website ontstaan en deze gaten kunnen door hackers benut worden om jouw website binnen te dringen.

Het beste hostingpakket afsluiten: vergelijk hosting

Er zijn veel aanbieders van hosting actief in ons land, maar deze aanbieders zijn niet allemaal even goed en betrouwbaar. Wil jij het beste hostingpakket afsluiten voor jouw website, zodat je jouw website of webwinkel kunt verdedigen tegen mogelijke hackers? Sluit dan niet zomaar een pakket voor hosting af, maar vergelijk de pakketten van diverse aanbieders van hosting met elkaar. Op deze manier krijg je niet alleen de beste prijs voor jouw hosting, maar sluit je bovendien het pakket af dat jouw website het beste kan beschermen tegen cybercriminelen.