Cloud86 ervaringen

Ben je op zoek naar goede webhosting? Dan is de kans groot dat je Cloud86 bent tegengekomen. Deze Nederlandse webhost is in 2020 als snelst geteste host uit de bus gekomen en biedt hostingdiensten tegen scherpe tarieven. Voor ons voldoende reden om eens te kijken naar Cloud86 ervaringen. Wat zijn de beloftes van deze webhost en komt Cloud86 deze beloftes na? Lees verder en ontdek wat gebruikers daarover zeggen.

Over Cloud86

We schreven het hierboven al: Cloud86 is een Nederlands hostingbedrijf met premium webhosting voor een vriendelijke prijs. Je kunt bij Cloud86 terecht voor onder andere webhosting, managed WordPress hosting, managed WooCommerce hosting en VPS. En niet alleen de hosting is van goede kwaliteit, ook de klantenservice van dit bedrijf wordt geroemd. Niet in de laatste plaats omdat zij een telefonische helpdesk hebben. Dat doen maar weinig goedkope providers hen na. Het is dan ook precies die combinatie van betaalbaarheid en kwaliteit die maakt dat gebruikers razend enthousiast zijn over Cloud86.

Welke hosting biedt Cloud86?

Cloud86 biedt verschillende soorten hosting. Van shared hosting pakketten voor kleine ondernemers tot Virtual Private Clouds en Managed VPS voor ondernemers met grootse plannen. We zetten de producten van Cloud86 voor je op een rijtje:

De hostingpakketten van Cloud86 hebben allemaal gratis SSL en SSD. Kies je voor een Medium Webhosting pakket of één van de grotere pakketten? Dan profiteer je van handige gratis tools en andere extraatjes.

Cloud86 hosting tarieven

Als snels getest (2020) en toch één van de voordeligste hostingproviders blijven. Dat is best een prestatie. Afhankelijk van je wensen kies je bij Cloud86 voor een pakket dat past bij jouw website en plannen.

Domeinregistratie Cloud86 tarieven

Voordat je hosting aanschaft, heb je natuurlijk ook een domeinnaam nodig. Je kunt kiezen voor een .nl of .com domeinnaam, maar er zijn nog honderden andere domeinextensies die je zou kunnen registreren. Domeinregistratie is een jaarlijkse kostenpost. Heb je al ergens anders een .nl domeinnaam? Dan kun je die gratis naar Cloud86 verhuizen. Aan het verhuizen van domeinnamen met andere extensies zijn kosten verbonden.

Domein Prijs per jaar
.nl € 9.95
.be € 11,95
.com € 12,95
.eu € 11,95
.info € 15,95
.org € 14,95

Webhosting Cloud86 tarieven

Webhosting wordt door Cloud86 onderverdeeld in drie verschillende hostingpakketten. Deze zijn stuk voor stuk te gebruiken voor (shared) webhosting, WordPress hosting en WooCommerce hosting. Grote verschillen tussen de pakketten zijn vooral de hoeveelheid opslag en dataverkeer, het aantal websites en e-mailadressen en het aantal MySQL databases.

Pakket Prijs per maand
Webhosting Start € 1,95
Webhosting Medium € 2,98
Webhosting Unlimited € 5,98

Tarieven VPS Hosting bij Cloud86

Wil je graag een stapje verder dan standaard hosting? Ook de Cloud86 ervaringen met VPS hosting zijn fantastisch. Je kunt onder andere kiezen uit een eigen of managed VPS en over een Virtual Private Cloud pakket. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van je eigen wensen. In onderstaande tabel staan per service enkel de minimale tarieven vermeld:

Pakket Prijs per maand (vanaf)
Virtual Private Server € 25,00
Managed VPS € 107,95
Virtual Private Cloud € 197,00

De kracht van Cloud86

Als we Cloud86 ervaringen lezen dan blijkt al snel dat Cloud86 uitblinkt in snelheid en een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Dat websites die gehost worden bij Cloud86 goed scoren qua snelheid, komt onder andere door het eigen LiteSpeed en Cache systeem dat Cloud86 hanteert. Ook het controlepaneel Plesk verdient credits. In Plesk kun je vrijwel alles zelf beheren: Van het wijzigen van je PHP versie tot je e-mailinstellingen en je SSL certificaat.

Ondersteuning door de Cloud86 klantenservice

Niet geheel onbelangrijk bij goede webhosting is de klantenservice. Of je nu een beginnende webbouwer bent of een ervaren programmeur, soms loop je tegen zaken aan die je niet zelf kunt oplossen. Om je snel op weg te helpen heeft Cloud86 een uitgebreide kennisbank online staan waar je veel informatie kunt vinden. Uit vele Cloud86 ervaringen blijkt verder dat de klantenservice van de webhost ook altijd voor je klaar staat. Ze bieden verschillende contactmogelijkheden, reageren snel, staan je vriendelijk te woord en geven deskundig advies.

Wat vinden anderen van Cloud86?

Ervaringen van anderen zeggen vaak veel over de kwaliteit van een dienst of product. Niet gek dus dat we allemaal graag eerst een Cloud86 review willen lezen. Op Hostingvergelijker.nl staan tal van reviews over vele hostingbedrijven, waaronder Cloud86. We lichten er een paar voor je uit.

Cloud86 reviews zoals te lezen op Hostingvergelijker:

Goeie service

Overgestapt naar Cloud86 omdat de hosting voor 2 domeinnamen bij yourhosting veelste duur werd, eerst kunnen emailen met support voor extra informatie over de overstap, ook na de aankoop super goed geholpen, goed op de hoogte gehouden van de verhuizing. De verhuizing zelf was ook super gemakkelijk, ging zo soepel ik heb het niet eens gemerkt, een bezoekersaantal is hoog dus niemand heeft er iets van gemerkt. Heel veel goedkoper, super goeie service en mijn site laad ook nog veel sneller. Heel erg tevreden.

Snelle server, goeie prijzen, goeie support

Excellente prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte servers, voldoende data, litespeed-compatibel, aan goeie prijzen. Bovendien is support zeer snel en behulpzaam!

Conclusie: Is Cloud86 een goede hostingprovider?

Als we kijken naar het aanbod van Cloud86, de tarieven en de Cloud86 ervaringen van anderen, dan kunnen we maar één conclusie trekken: Cloud86 is een goede hostingprovider. Dat deze kwalitatief goede diensten ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn, maakt de prijs/kwaliteit-verhouding echt fantastisch. En kom je ergens niet uit? Dan staan de deskundige medewerkers van de klantenservice klaar om je te helpen. Websites die gehost worden bij Cloud86 profiteren van snelle servers, goede caching en backup-systemen. Je website is bij hen in goede handen.