Mail info@host-reviews.nl

WordPress hosting vergelijken Nederland.

Vergelijk Nederlandse hosting providers voor uw WordPress site

Home >> WordPress hosting vergelijken Nederland

WordPress hosting providers van Nederland

Klik hier om direct te vergelijken

WordPress hosting

De vergelijking op deze pagina geeft een aantal WordPress hosting providers weer. Deze worden vergeleken op prijs en wat er in het hosting pakket aanwezig is. De meeste webhosting providers die WordPress hosting aanbieden beschikken over een admin panel waar je met een klik op de knop WordPress kunt installeren. Er wordt dan automatisch een database aangemaakt en een begin template geïnstalleerd, zo kun je dus meteen aan de slag met je WordPress website.

Wanneer je niet over zo’n admin panel beschikt dan kun je WordPress eenvoudig installeren via de beroemde 5 minuten setup.

Tegenwoordig is er een groot aanbod aan webhosting bedrijven. De keuze wordt er vaak niet gemakkelijker op. Dit is de reden waarom wij een aantal grote en goede webhosting providers voor je in een vergelijking hebben gezet. Zo kun je snel zien wat je krijgt tegen welke prijs. Met deze vergelijking proberen we de keuze wat gemakkelijker te maken. Wanneer je twijfelt tussen 2 hosting providers kun je deze ook naast elkaar leggen. Zo kun je gemakkelijk zien welke hosting provider er wellicht beter is.

Weet je nog niet zo goed wat WordPress hosting inhoud? Verder op deze pagina leggen we het 1 en ander uit over WordPress.

Nog geen domeinnaam voor je WordPress website?
Moet je ook nog een domeinnaam registreren voor je nieuwe WordPress website? Vergelijk de prijzen van verschillende domeinnaam extensies hier!

WordPress SEO

WordPress is van origine zoekmachine vriendelijk. WordPress beschikt over veel opties waarmee je een website kan optimaliseren voor Google.

Even voor de duidelijkheid een Zoekmacine vriendelijk CMS systeem is niet het zelfde als zoekmachine optimalistatie. WordPress biedt je de opties om een website te optimaliseren voor Google. Dit met behulp van verschillende plugins en natuurlijk de manier waarop WordPress is gecodeert.

WordPress beschikt zelf over de optie om permalinks aan te maken. Zo verander je een url als “www.website.nl/?page_id=2” in “www.website.nl/over-ons“.

Dit is vele malen vriendelijker en zo kan Google ook aan de URL zien waar deze pagina over gaat. In verschillende artikelen hebben wij het al eens gehad over de SEO plugin van Yoast. Dit is zeker een aanrader wanneer je start met je WordPress website. Met deze plugin kun je eenvoudig alle pagina’s optimaliseren voor een bepaald zoekwoord.

WordPress een CMS met veel voordelen

Het kan voorkomen dat je nog niet zo bekend bent met het CMS WordPress. In het artikel WordPress: een CMS met vele voordelen gaan wij dieper in op enkele voordelen van WordPress.

Managed WordPress hosting vergelijken

Klik in de onderstaande lijst de beste WordPress hosting providers aan die u met elkaar wilt vergelijken.

* Deze webhosting bedrijven ondersteunen WordPress of bieden speciale WordPress Hosting pakketten aan.
WordPress is dan vaak eenvoudig te installeren op je hosting met DirectAdmin, cPanel of Parallels Plesk Panel.


  mijn.host SoHosted Cloud86 Junda Antagonist bhosted WebOké Vimexx
  Mijn.host webhosting Webhosting Sohosted Junda webhosting webhosting reviews antagonist Webhosting bHosted WebOke webhosting Webhosting Vimexx
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Prijs p/m€ 3,99€ 9,99€ 1,95€ 2,00 *€ 4,99€ 2,00€ 1,95€ 5,43
Specificaties 
Schijfruimte 5 GB (SSD) 25 GB (SSD) 5 GB (SSD) 50 GB (SSD) 50 GB (SSD) 2 GB (SSD) 5GB (SSD) 100 GB (SSD)
Dataverkeer Onbeperkt! Onbeperkt! 250 GB Onbeperkt! 2 TB 40 GB 250 GB Onbeperkt!
Databases (MySQL) 3 2 5 Onbeperkt! Onbeperkt! 15 Onbeperkt! Onbeperkt!
PHP 7+
FTP
Sub-domeinen Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Webstatistieken
Cronjobs
SSL
Email 
Mailboxen 50 50 10 Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Spamfilter
Antivirus
Webmail
Forwarding
Autoresponders
Mailinglijsten Onbeperkt! Onbeperkt! 10 Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Ondersteuning 
Support telefoon
Geopend (T) - 5 dagen 5 dagen - - 5 dagen - 5 dagen
Kosten p/m - Gratis Gratis - - Gratis - € 9,95
Support e-mail
Geopend (E) 7 dagen 6 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen
Response tijd Gratis 4 uur 2 uur 2 uur 1 uur 2 uur 1 uur 30 min
Info 
Uptime 99,90% 99,90% 99,98% 99,90% 99,90% 99.90% 99,90% 99,99%
Acties 1e jaar €1,99 p/m - - 1e contract 50% korting - - - - Eerste contractperiode
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

WordPress CMS

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) dat door meer dan 25 miljoen mensen wordt gebruikt. Met WordPress kun je zeer eenvoudig een blog opzetten maar het wordt ook steeds meer gebruikt voor het opzetten van complete websites.

WordPress is populair geworden door het gebruikersgemak. Zonder enige technische kennis kun je een WordPress website maken en onderhouden. Wil je snel een website ontwikkelen en online hebben dan is WordPress een goede keuze. Binnen enkele minuten is je website al online en kun je starten met bloggen.

Dit klinkt misschien wel erg makkelijk en in praktijk is het ook niet altijd zo eenvoudig. Wanneer je qua design niet veel wensen hebt is het mogelijk om met een standaard WordPress installatie en thema een website of blog te ontwikkelen zonder dat hier technische kennis voor nodig is. Heb je echter meer wensen dan komt hier toch al snel technische kennis bij kijken. Dan is het raadzaam om een internetbureau in te schakelen die kan helpen met de ontwikkeling van de WordPress website.

Handige WordPress Plugins

Wordpress Hosting
WordPress wordt ondersteunt door een ontzettend grote gemeenschap. Hierdoor zijn er duizenden gratis plugins beschikbaar die je kunt gebruiken op je website. In een eerder artikel hebben wij al een top 5 gemaakt van handige WordPress plugins.

WordPress en Cache Plugins

Het is algemeen bekend dat WordPress een relatief zwaar CMS Systeem is. Wanneer je een grote website wilt ontwikkelen met WordPress dan zul je na een tijd merken dat de website trager wordt. Dit kun je oplossen door een betere hosting af te sluiten maar met WordPress Cache plugins kom je tegenwoordig ook een heel eind. Wij hebben in het artikel “WordPress Cache Plugins” de 2 beste WordPress Cache plugins naast elkaar gelegd.

WordPress website vertalen met WPML

Steeds meer bedrijven en particulieren willen een website in meerdere talen. Met de krachtige WPML plugin kun je op een relatief eenvoudige manier je WordPress website vertalen in meer dan 40 verschillende talen. WPML werkt erg eenvoudig en wij durven te zeggen dat elke WordPress gebruiker hier goed mee uit de voeten kan. Eenmalig goed opzetten, de talen kiezen in het begin en de rest spreekt voor zich.

Met de standaard functies binnen WPML kun je pagina’s, berichten en portfolio items vertalen. Voor het vertalen van widgets en plugins moet je extra extensies bijkopen. Meer over WPML kun je lezen in ons artikel.

Lees ook onze artikelen “SEO tips – Beter scoren in Google” en “Snelheid website testen en verbeteren“.

WordPress website laten maken?

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen en je hebt experts nodig die een custom WordPress website voor je ontwikkelen? Dan ben je bij Internetbureau Precies aan het juiste adres. Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met WordPress en willen je graag van dienst zijn bij het ontwikkelen van je nieuwe WordPress website.

Terug naar boven