Mail info@host-reviews.nl

Hosting Reseller worden?.

Vergelijk Nederlandse hosting providers voor grote reseller hosting pakketten

Home >> Hosting Reseller worden?

Klik in de onderstaande lijst de reseller hosting providers aan die u met elkaar wilt vergelijken.


  mijn.host Cloud86 bhosted Antagonist Neostrada Versio Vimexx
  Mijn.host webhosting Webhosting bHosted webhosting reviews antagonist beste webhosting vergelijken versio Webhosting Vimexx
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Prijs p/m € 24,99 € 169,95 € 16,00 € 19,95 € 24,99 € 7,99 € 9,99
Specificaties  
Schijfruimte 100GB (SSD) 100 GB (SSD) 25 GB (SSD) 50 GB (SSD) 25 GB (SSD) 30 GB (SSD) 60 GB (SSD)
Dataverkeer Onbeperkt! Onbeperkt! 320 GB 500 GB Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Aantal sites Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! 5 25 200 Onbeperkt!
Ondersteuning  
Support telefoon
Geopend (T) - 5 dagen 5 dagen - - - 5 dagen
Kosten p/m - Gratis Gratis - - - € 9,95
Support e-mail
Geopend (E) 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 24/7 7 dagen
Response tijd 1 uur 2 uur 2 uur 1 uur 1 uur 12 uur 30 min
Info  
Uptime 99,90% 99,98% 99.90% 99,90% 99,90% 99.90% 99,99%
Acties 1e jaar €14,99 p/m 1e jaar 50% korting - - 1e maand €4,99 - -
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

Beste reseller hosting Nederland vergelijken (big)

Ben je er eindelijk uit en wordt je een hosting reseller? Niet elke webhosting provider biedt speciale reseller hosting pakketten aan. Dat zie je ook terug in de bovenstaande vergelijkingstabel. Deze webhosting providers bieden wel degelijk reseller hosting aan, je kunt de pakketten namelijk helemaal zelf samenstellen! Dit is natuurlijk ideaal als je naar de pakketten gekeken hebt en de gewenste er niet bij zit. Toch willen we je graag helpen als je op zoek bent naar een compleet pakket van de beste reseller hosting Nederland. Daarom hebben we in de vergelijking hierboven een viertal bedrijven vergeleken die wel pakketten aanbieden. Wil je toch liever zelf een pakket samenstellen? Kijk dan op de website van de aanbieders naar de mogelijkheden. Wanneer je op “Lees meer” klikt, word je doorverwezen naar de website van de webhosting provider.

Hosting reseller

Heb je behoefte aan een kleinere server? Maar wil je wel een handige vergelijking voor de beste reseller hosting Nederland? Klik dan op onderstaande link:

Reseller Hosting Medium

Ik word hosting reseller, wat houdt dit in?

Wanneer je een hosting reseller wordt dan betekent dit eigenlijk niet meer dan het doorverkopen van webhosting pakketten aan bijvoorbeeld je eigen klanten. Je hebt de servers fysiek niet in eigen beheer. Die staan bij de gekozen webhosting provider. Zij bieden jou een bepaalde ruimte aan op hun servers en die kun jij helemaal naar je eigen wensen indelen.

Je kunt met de aangeboden ruimte zelf webhosting pakketten samenstellen voor je eventuele klanten of vrienden. Met het control-panel dat je erbij gekregen hebt van de desbetreffende webhosting provider kun je meerdere accounts aanmaken..

De webhosting provider beheert de server, jij bent verantwoordelijk voor de interface en je eigen klanten. Heeft een klant een probleem? Dan neemt deze contact op met jou. Jij probeert vervolgens weer samen met de webhosting provider waarvan jij doorverkoopt, het probleem op te lossen. Deze bedrijven hebben het budget nog niet om zelf te investeren in een server en kiezen dus voor een reseller hosting die goedkoper en flexibeler is. Reseller betekent eigenlijk gewoon wederverkoper.

Reseller hosting wordt voornamelijk gebruikt door mensen die een eigen webhosting bedrijf willen starten. Maar, er zijn ook mensen die een reseller hosting afsluiten voor alleen eigen gebruik. Bezit je meerdere websites en wil je een goed overzicht behouden? Dan kun je er ook voor kiezen om een hosting reseller te worden.

Domeinnamen registreren voor uw klanten

Wil je ook goedkoop domeinnamen kunnen registreren voor nieuwe klanten dan kun je deze gemakkelijk vergelijken op deze pagina.

Terug naar boven