Mail info@host-reviews.nl

Webhosting zakelijk vergelijken (small).

Vergelijk Nederlandse hosting providers voor kleine zakelijke websites

Home >> Webhosting zakelijk vergelijken (small)

Klik in de onderstaande lijst de hosting providers aan die u met elkaar wilt vergelijken.


  mijn.host Cloud86 Hostinger Junda Antagonist bhosted Vimexx Versio
  Mijn.host webhosting Hostinger webhosting Junda webhosting webhosting reviews antagonist Webhosting bHosted Webhosting Vimexx beste webhosting vergelijken versio
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Prijs p/m€ 3,99€ 1,95€ 1,99€ 1,00 *€ 4,99€ 1,00€ 5,43 *€ 4,99
Specificaties 
Schijfruimte 5GB (SSD) 5GB (SSD) 30 GB (SSD) 5 GB (SSD) 50 GB (SSD) 1 GB (SSD) 100 GB (SSD) 5 GB (SSD)
Dataverkeer Onbeperkt! 250 GB 100 GB Onbeperkt! 2 TB 20 GB Onbeperkt! Onbeperkt!
Databases (MySQL) 3 5 2 Onbeperkt! Onbeperkt! 5 Onbeperkt! Onbeperkt!
PHP 7+
FTP
Sub-domeinen Onbeperkt! Onbeperkt! 2 Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Webstatistieken
Cronjobs
SSL
Email 
Mailboxen 50 10 1 Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Spamfilter
Antivirus
Webmail
Forwarding
Autoresponders
Mailinglijsten Onbeperkt! 10 Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Ondersteuning 
Support telefoon
Geopend (T) - 5 dagen - - - 5 dagen 5 dagen -
Kosten p/m - Gratis - - - Gratis € 9,95 -
Support e-mail
Geopend (E) 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen Altijd (24/7)
Response tijd 1 uur 2 uur 2 uur 2 uur 1 uur 2 uur 30 min 12 uur
Info 
Uptime 99,90% 99,98% 99,90% 99,90% 99,90% 99.90% 99,99% 99.90%
Acties 1e jaar €1,99 p/m - 1e contract 50% korting 1e contract 50% korting - - - Eerste contractperiode -
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

Webhosting zakelijk vergelijken (small)

Als je erover denkt een nieuwe onderneming te starten of je hebt al een onderneming, dan wil je graag een betrouwbare webhosting voor je website. Je stelt hoge eisen aan de support en beschikbaarheid. Dit is natuurlijk begrijpelijk, want het gaat om je bedrijfswebsite waar potentiële klanten terecht kunnen komen. Daarom willen wij je helpen met je keuze en vergelijken wij Nederlandse webhosting providers voor kleine zakelijke websites in de bovenstaande tabel.

Wanneer je een klein bedrijf hebt, dan raden wij je aan om te starten met webhosting zakelijk voor de kleinere ondernemingen. Deze zijn zeer betrouwbaar en veilig om mee te starten. Mocht je website toch ontzettend groot worden of duizenden bezoekers trekken, dan kun je altijd overstappen naar een groter pakket. Sommige webhosting providers rekenen hiervoor extra kosten, maar bij zakelijke pakketten is dit vaak niet het geval. Voor een kleine onderneming (eenmanszaak) kun je ook een particuliere webhosting afsluiten. Deze zijn tegenwoordig bijna net zo goed als een zakelijke webhosting.

Op zoek naar de grootste en meest betrouwbare aanbieders van kleine zakelijke webhosting pakketten in Nederland? Kijk dan in de bovenstaande tabel, waarin wij voor jou hun webhosting vergelijken. Voor een startende onderneming raden wij je deze webhosting pakketten aan. Nu alleen nog een juist webhosting aanbieder kiezen.

Webhosting Zakelijk met een WordPress website?

Wellicht werk je graag met een CMS als WordPress en wil je dit ook voor een zakelijke website inzetten. Niet iedereen vind dit professioneel want het is “maar” een WordPress website. Wij zijn het hier niet mee eens en vinden dat WordPress prima ingezet kan worden voor een informatieve zakelijke website.  Ook voor de wat gecompliceerdere websites is WordPress een prima platform. Het wordt door een grote community ondersteund en er zijn duizenden plugins met handige functionaliteiten. Een voorbeeld van een goedlopende WordPress website is Emerce.nl. Deze op WordPress gebaseerde website trekt maar liefst 1,5 miljoen bezoekers per maand en functioneert uitstekend.

Webhosting zakelijk vergelijken … Waar let je als startende ondernemer op?

In ons overzicht zie je al welke zakelijke pakketten we je aanraden als starter of eigenaar van een klein bedrijf. Nu moet je zelf deze webhosting vergelijken. Hieronder een aantal punten waarop je kunt letten:

  • Een snelle en goede persoonlijke service
  • Zijn de pakketten gemakkelijk uit te breiden?
  • Kun je gemakkelijk extra domeinnamen aanvragen?
  • Beschik je over veel e-mailadressen?
  • Zijn de servers stabiel en is er een hoge up-time (percentage dat de servers online zijn)?

Webhosting zakelijk vergelijkenIn de bovenstaande punten hebben we slechts een klein deel behandeld, maar er zijn nog veel meer specificaties waar je op moet letten. Denk vooral goed na over hoeveel bezoekers je verwacht en of je website snel uit zal breiden. Je kunt het belangrijk vinden dat er de optie is om veel subdomeinen aan te maken. Je kan ook extra veel databases nodig hebben of misschien wil je absoluut een SPAM-filter en virusscanner op je e-mail. Dit zijn allemaal punten die je mee moet nemen in je beslissing.

Het kan goed zijn dat we niet alle punten (specificaties) hebben meegenomen in onze vergelijkingstabel. Dit hebben we gedaan om het overzichtelijk te houden. Als je toch meer informatie wilt, klik dan op “Lees meer”. Je wordt dan door gelinkt naar de website van de webhosting aanbieder. Daar kun je alle specificaties van een bepaalde webhosting terugvinden.

Wij kunnen het goed begrijpen dat je nog niet alle termen kent en er dus meer over wilt weten. Dit kun je op deze pagina lezen of op de website van de webhosting provider.

Terug naar boven