Mail info@host-reviews.nl

Drupal hosting vergelijken Nederland.

Vergelijk Nederlandse hosting providers voor uw Drupal website

Home >> Drupal hosting vergelijken Nederland

Klik in de onderstaande lijst de hosting providers aan die u met elkaar wilt vergelijken.

* Deze webhosting bedrijven ondersteunen Drupal of bieden speciale Drupal Hosting pakketten aan.


  mijn.host Cloud86 SoHosted Antagonist Vimexx Combell Xel media
  Mijn.host webhosting webhosting reviews sohosted webhosting reviews antagonist Webhosting Vimexx Webhosting Combell Webhosting Xel Media
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Prijs p/m € 3,99 € 1,95 € 9,99 € 4,99 € 4,49 € € 6,25* € 6,95
Specificaties  
Schijfruimte 5GB (SSD) 5GB (SSD) 25 GB (SSD) 50 GB (SSD) 100 GB (SSD) 50 GB (SSD) 5 GB
Dataverkeer Onbeperkt! 250 GB Onbeperkt! 2 TB Onbeperkt! Onbeperkt! 10 GB
Databases (MySQL) 3 5 5 Onbeperkt! Onbeperkt! 5 10
PHP 7+
FTP
Sub-domeinen Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Webstatistieken
Cronjobs
SSL
Email  
Mailboxen 50 10 50 Onbeperkt! Onbeperkt! 50 10
Spamfilter
Antivirus
Webmail
Forwarding
Autoresponders
Mailinglijsten Onbeperkt! 10 Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt!
Ondersteuning  
Support telefoon
Geopend (T) - 5 dagen 6 dagen - 5 dagen 24/7 5 dagen
Kosten p/m - Gratis 4 uur - € 9,95 Gratis Gratis
Support e-mail
Geopend (E) 7 dagen 7 dagen 6 dagen 7 dagen 7 dagen 24/7 5 dagen
Response tijd 1 uur 2 uur 4 uur 1 uur 30 min 2 uur 2 uur
Info  
Uptime 99,90% 99,98% 99,90% 99,90% 99,99% 99,99% 99,90%
Acties 1e jaar €1,99 p/m - - - - * 1e jaar -
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

Drupal hosting vergelijken Nederland

In de bovenstaande tabel hebben wij enkele webhosting providers op een rij gezet die Drupal hosting ondersteunen. In deze vergelijking wordt natuurlijk de prijs vergeleken en andere belangrijke specificaties die belangrijk zijn om een juiste keuze te kunnen maken.

De meeste webhosting providers die CMS pakketten aanbieden beschikken over een admin panel waar je in enkele klikken je CMS naar keuze kunt installeren. Drupal hosting zit er tegenwoordig vaak standaard bij. Wanneer je gebruik gaat maken van een CMS als Drupal raden we je aan deze regelmatig te updaten. In het artikel “Update je CMS” gaan wij hier verder op in.

Het kan zo zijn dat je niet over een admin panel beschikt dat Drupal hosting aanbiedt. Als dit het geval is dan kun je op vele websites voldoende informatie vinden over hoe je dit zelf eenvoudig kunt installeren. Een voorbeeld is deze site http://drupal.org/documentation/install waar veel informatie te vinden is.

Wat is Drupal hosting?

Drupal is tegenwoordig een zeer bekend en veel gebruikt open-source CMS-systeem. Wanneer je besluit een Drupal hosting pakket af te sluiten en je website dus gaat bouwen met Drupal dan kun je op een eenvoudige manier websites bouwen en beheren.

Enkele nadelen van Drupal Hosting

Eerder zeiden we al dat je niet veel technische kennis nodig hebt als je kiest voor een Drupal hosting. Het is echter wel zo dat het leerproces lastiger en langer duurt dan wanneer je kiest voor een Joomla hosting of WordPress hosting. Wanneer je een beginner bent en je wilt eenvoudig een website maken dan raden wij je aan niet met Drupal te starten. Als je een ontwikkelaar bent en je wilt de volledige controle hebben over je pagina’s zonder dat je het erg vindt dat dit wat extra tijd en werk kost dan is Drupal een goede oplossing.

Drupal Hosting

[/responsive]

Enkele voordelen van Drupal hosting

Het maakt niet uit of je een website gaat ontwikkelen met foto’s, muziek, video’s, documenten of andere content. Wanneer je Drupal installeert op je website heb je altijd een betrouwbaar CMS. Als gebruiker van Drupal hoef je niet perse over technische kennis te beschikken. Drupal heeft ook veel uitbreidingsmogelijkheden en werkt zeer efficiënt. Daarnaast is er ook een community (forum) waar je veel informatie over Drupal hosting kunt vinden.

Tegenwoordig is het belangrijk om vindbaar te zijn in zoekmachines als Google. Uw Drupal website hoger in de zoekresultaten? Lees ons artikel “Drupal Modules en Zoekmachine Optimalisatie SEO“.

Goedekope domeinnaam registratie

Wanneer je ook op zoek bent naar een nieuwe domeinnaam en je wilt geld besparen dan raden wij je aan ook een kijkje te nemen op onze pagina Goedkope domeinnaam vergelijken.

Is Drupal geschikt voor mij?

Als je besluit een bedrijf, community, magazine of intranet website te starten dan is Drupal daar uitermate voor geschikt. Je kunt eigenlijk best zeggen dat Drupal geschikt is voor alle soorten websites. Wanneer je echter een simpele blog wilt waar slechts enkele artikelen per maand op worden geplaatst is het misschien te veel van het goede. Toch kan het verstandig zijn om Drupal te gebruiken als je verwacht dat de website in de toekomst sterk zal groeien.

Het gebruikersgemak van Drupal kun je in tweeën splitsen. Voor een editor is Drupal een erg fijn platform om content toe te voegen maar voor een developer die een nieuwe functionaliteit in wilt bouwen kan het een aardige klus worden. Drupal heeft een modulaire opbouw en hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Het kost een developer dus aardig wat tijd voordat hij alles onder de knie heeft betreft het ontwikkelen voor Drupal.

Drupal zakelijk inzetbaar?

Zoals wij al eerder zeiden is Drupal zeker inzetbaar voor zakelijke grote websites. Je kunt er ontzettend veel kanten mee op en hoe groot de website ook wordt hij blijft optimaal presteren. Dit hangt natuurlijk ook af van de hosting die je kiest. Als je weet dat je een websites gaat ontwikkelen die naar maten de jaren verstrijken enorm wordt dan is het verstandig om een groot hosting pakket af te sluiten.

Wellicht is een zakelijke webhosting of een VPS hosting dan wel iets voor jou. Hier kun je Drupal vaak ook gewoon op installeren.

Terug naar boven