Mail info@host-reviews.nl

Beste VPS Nederland (2048 MB +).

Vergelijk grote VPS hosting pakketten van Nederlandse hosting providers

Home >> Beste VPS Nederland (2048 MB +)

Klik in de onderstaande lijst de hosting providers aan die u met elkaar wilt vergelijken.

* De prijzen die u hier ziet, zijn gebaseerd op een Linux VPS Hosting met een gratis control panel.
* De kosten per maand kunnen hoger uitvallen. Dit is afhankelijk van het besturingssysteem en control panel dat u kiest.


  mijn.host Connect Your Hosting Cloud86 Snel.com B.V. SoHosted Vimexx Versio
  Mijn.host webhosting Connect Your Hosting Snel.com webhosting webhosting reviews sohosted Webhosting Vimexx beste webhosting vergelijken versio
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Prijs p/m€ 25,99€ 16,50€ 60,00€ 49,90€ 39,95€ 63,17€ 19,99
Specificaties 
Schijfruimte 40 GB (SSD) 150 GB (SSD) 75 GB (SSD) 400 GB (SSD) 100 GB (SSD) 300 GB (SSD) 200 GB (SSD)
Dataverkeer Onbeperkt! Onbeperkt! Onbeperkt! 10 TB Onbeperkt! Onbeperkt! 10 TB
RAM Geheugen 8192 MB 4096 MB 4096 MB 8192 MB 4096 MB 8192 MB 5120 MB
Aantal Processors 2 1 3 4 3 8 4
Besturingsysteem Linux Linux / Windows Linux Linux / Windows Linux / Windows Linux Linux / Windows
Ondersteuning 
Support telefoon
Geopend (T) - 6 dagen 5 dagen 7 dagen 5 dagen 5 dagen -
Kosten p/m - Gratis Gratis Gratis Gratis € 9,95 -
Support e-mail
Geopend (E) 7 dagen 7 dagen 7 dagen 7 dagen 6 dagen 7 dagen 24/7
Response tijd 1 uur 4 uur 2 uur 4 uur 4 uur 30 min 12 uur
(Un) Managed Unmanaged Unmanaged Unmanaged Unmanaged Unmanaged Managed Unmanaged
Info 
Uptime 99,90% 99,90% 99,98% 99.99% 99,90% 99,99% 99,90%
Acties 1e kwartaal €5,00 p/m - 1e maand €30,00 - - - -
Hosting provider Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

Beste VPS Nederland (2048 MB +)

Op deze website vergelijken we voor jou de beste VPS hosting providers van Nederland. En op de pagina waarop je je nu bevindt, vergelijken we de grotere VPS hosting pakketten van Nederlandse hosting providers met elkaar. Deze grotere pakketten zijn bedoeld voor de zware en grote websites. Websites waar veel verkeer op is en waar zware applicaties op draaien. Na wat research hebben wij de beste webhosting providers van Nederland uitgekozen voor vergelijking. Natuurlijk zijn er nog veel grotere VPS hosting pakketten. Die kun je vaak bij de desbetreffende webhosting samenstellen. Niet iedereen weet wat VPS hosting nu precies betekent. Voor die mensen, hebben wij verder op deze pagina het een en ander uitgelegd.

Heb je een ander formaat website? Dan is VPS hosting groot voor jou waarschijnlijk niet het meest geschikt. Kijk dan eens naar:

> Beste VPS Hosting Nederland (512 MB +)

> Beste VPS Hosting Nederland (1024 MB +)

VPS hosting, wat is het?

beste vps nederland
VPS staat voor “Virtual Private Server”. Wanneer je kiest voor VPS hosting, dan huur je een stuk server van een van de bovenstaande webhosting aanbieders. Maar, dit is niet hetzelfde als een standaard webhosting pakket. Hieronder lees je waarom niet.

Webhosting bedrijven beschikken over grote servers en bij VPS hosting worden deze in kleine stukken verdeeld. Jij kunt zo’n stuk huren en helemaal naar jouw behoefte inrichten. Let wel op dat er dus meerdere mensen zo’n stuk server huren (VPS).

Bij een VPS hosting> kun je zelf een besturingssysteem kiezen en je bent helemaal vrij om te kiezen welke software je er op wilt laten draaien. Eerder zeiden wij al dat er ook andere gebruikers op de (hoofd)server zitten. Als je een standaard webhosting pakket afsluit, kunnen de prestaties van je website beïnvloed worden door andere gebruikers. Dit is bij VPS hosting echter niet het geval. De hoofdserver is voorzien van bepaalde software die er voor zorgt dat gebruikers geen invloed op elkaar hebben. Het grote verschil met een webhosting is dat wanneer je VPS hosting afsluit, je altijd een stabiele server hebt en dus ook een stabiele website of webshop. Als een andere website op dezelfde server bijvoorbeeld wordt aangevallen, zal jij hier geen hinder van ondervinden. Voor een uitgebreide uitleg over VPS kun je ons artikel “Wat is een VPS?” lezen.

Linux VPS of Windows VPS?

Sommige programma’s of applicaties functioneren soms beter op een Linux VPS dan op een Windows VPS en andersom. Daarom is het belangrijk om eerst te bepalen waarvoor jij je VPS hosting gaat gebruiken. In het artikel “VPS Hosting – Linux VPS of Windows VPS?” gaan wij dieper in op alle voor- en nadelen van een een Linux VPS en Windows VPS.

Solid State Drives voor VPS Hosting

Solid State Drives ook wel SSD genoemd worden steeds populairder. Dit voornamelijk met de reden dat ze enorm snel zijn. In sommige gevallen wel 10 keer sneller dan een normale HDD die hosting providers tegenwoordig nog vaak gebruiken. Dit is ook de reden dat steeds meer hosting providers overstappen op SSD. Zo ook hosting providers TransIP en Hostingwalk. Een VPS hosting bij hen zal nog vele malen sneller functioneren dan een VPS hosting met HDD. In een komend artikel gaan wij verder in op de voordelen van SSD en wat de verschillen zijn met een HDD.

Wanneer kun je het beste kiezen voor VPS hosting?

Vind je het belangrijk dat je website altijd stabiel draait en online is? Dan is overstappen op VPS hosting waarschijnlijk een goed idee. Een andere reden kan zijn dat je meer vrijheid wilt in het inrichten van je server. Of je hebt niet het budget of de kennis om een dedicated server aan te schaffen (wij leggen je later nog uit wat dit precies is). VPS hosting is relatief goedkoop, als je kijkt wat voor mogelijkheden je allemaal hebt.

Wanneer je een managed VPS hosting afsluit hoef je niet per se over technische kennis te beschikken, maar je kunt wel gebruik maken van alle voordelen die VPS hosting biedt. Bij een unmanaged VPS hosting ligt er anders. Bij een unmanaged VPS hosting is enige technische kennis wel een vereiste aangezien je de gehele VPS server zelf in moet richten en beheren. De hosting provider zal je ook minimale ondersteuning bieden wanneer je technische problemen ondervindt met je VPS hosting.

Lees meer over de verschillen tussen een managed en unmanaged VPS Hosting.

Nu weet je misschien wel wat VPS hosting ongeveer inhoudt, maar wanneer moet je nu welke VPS hosting afsluiten? Wij helpen je graag bij je keuze voor de beste vps hosting van Nederland. Het is verstandig om goed te letten op het RAM-geheugen dat je krijgt en het aantal CPU’s (Processors).

512 MB RAM is meer dan genoeg voor de lichtere applicaties als een DNS- of mailserver. Ook kun je met 512 MB RAM met gemak WordPress, blogs en kleine website hosten.
1024 MB RAM is meer geschikt voor de middelgrote websites. Je moet hierbij denken aan grote Joomla websites en systemen als DirectAdmin.
Y2048 MB RAM tot 4096 MB RAM is geschikt voor de grote jongens onder ons. Denk hierbij aan hele grote websites met veel dataverkeer.

We hebben voor de vergelijking van grote pakketten voor ‘beste VPS Nederland‘ verschillende webhosting bedrijven in Nederland gebruikt. In de vergelijking komen ook de specificaties aan bod waar wij het net over hebben gehad. Kijk hier goed naar voor je een keuze maakt. De prijs kan ook een grote rol spelen in je keuze, wanneer je niet beschikt over een groot budget. Dit hebben we natuurlijk ook meegenomen in de vergelijking.

Uitleg over dedicated servers

Je kunt ervoor kiezen om een dedicated server te huren. Dit kun je doen als normale webhosting of VPS hosting niet voldoende is voor jouw website. Een dedicated server is een complete server die helemaal voor jou alleen is. Je kunt de server helemaal gebruiken en inrichten zoals jij dat wilt, maar hier is wel enige technische kennis voor nodig. Wanneer je hier niet over beschikt, raden wij je aan om het beheer uit handen te geven. De meeste webhosting providers bieden ook managed hosting aan. Dit betekent dat de server nog steeds helemaal voor jou alleen is, maar dat de technische handelingen worden gedaan door het webhosting bedrijf. Je kunt zo profiteren van alle voordelen van een dedicated server zonder dat je zelf de kennis in huis hebt. Uiteraard zijn deze diensten niet gratis. Bij een dedicated server beschik je over veel meer capaciteit dan bij VPS hosting. Nog een verschil is dat je bij een dedicated server niet hoeft te delen met anderen gebruikers.

Lees meer over de verschillen tussen shared hosting, VPS Hosting en Dedicated server hosting.

Goedkope domeinnamen registreren voor uw server?

Dat kan! Wij vergelijken op deze pagina de goedkoopste domeinnaam aanbieders met elkaar!

Terug naar boven