.NU domeinnaam uitgelicht bij Hostnet in de maand februari

.NU domeinnaam uitgelicht bij Hostnet in de maand februari

Bij Hostnet staat er iedere maand een domeinnaam (extentie) centraal. In de maand februari krijgt het .nu domein extra veel aandacht. Het .nu domeinnaam staat al sinds 1997 en komt oorspronkelijk uit het Polynesische eiland Niue. Het .nu domein werd echter gepromoot als generiek top level domein (gTLD). Het diende als alternatief voor de gewilde domeinnamen als .com, .net en .org. Inmiddels is het .nu domeinnaam niet meer weg te denken en zeer populair geworden. In Zweden worden de meeste .nu domeinnamen geregistreerd en Denemarken en Nederland volgen.

Registratie .nu domeinnaam

Wanneer je een .nu domeinnaam registreert geeft dat je website een actuele uitstraling. Dit omdat het woord “nu” wordt geassocieerd met ‘op dit moment’ en ‘onmiddellijk’. Iedereen mag een .nu domeinnaam registreren en er zijn dus geen restricties aan verbonden.

.nu domeinnaam van de maand

Bij Hostnet is het .nu domeinnaam in de maand februari het domeinnaam van de maand geworden. Deze maand krijg je dus extra korting op deze domeinnamen. Wanneer je in de maand februari een .nu domeinnaam wilt registreren betaal je slechts € 3 voor het eerste jaar. Meer informatie over de februari actie van .nu domeinnamen kun je vinden op de .nu actiepagina.

Andere domeinnamen

Wanneer je geïnteresseerd bent in andere domeinnamen dan kun je op de pagina Domeinnaam registreren vergelijken een overzicht vinden van de prijzen. We hebben op deze pagina een vergelijking tabel gemaakt waar je bijna alle Europese domeinnamen terug kunt vinden. We vergelijken daar de prijzen met andere webhosting aanbieders en je ziet dat Host net in vele gevallen de goedkoopste is. We vergelijken onder andere prijzen met Versio, Transip, Yourhosting en Argeweb. Mocht je dus interesse hebben in een andere domeinnaam dan raden we je aan op eens een kijkje te nemen op Domeinnaam registreren vergelijken.Een complete en overzichtelijke tabel van prijzen van verschillende domeinnamen.