Versio biedt nu ook Britse domeinnamen aan!

Al vanaf 15-11-2012 is webhosting provider Versio een Nominet deelnemer. Voor een lange tijd kon je bij Versio geen Britse domeinnamen registreren maar nu is het toch eindelijk zo ver gekomen. Vanaf nu bied Versio ook domeinnamen aan als .CO.UK, .ME.UK en .ORG.UK!

Versio is een directe deelnemer bij Nominet (Nominet is de uitgevende instantie voor Britse domeinnamen). Omdat zij een directie deelnemer zijn kunnen zij de laagste prijs en controlepaneel aanbieden. De vaste lagen prijzen voor het registreren of zelfs verhuizen van de Britse domeinnamen .CO.UK, .ME.UK en .ORG.UK zijn slechts € 4,99! Je kunt deze prijzen gerust met andere webhosting (domeinnaam) aanbieders vergelijken in Nederland, het Verenigd Koninkrijk of Europa en je zult er snel achter komen dat Versio een ontzettend lage prijs heeft. Daarbij komt dat je een Brits domeinnaam gewoon voor één jaar kunt registreren en je bent absoluut niet verplicht het domeinnaam voor meerdere jaren bij ons te registreren.

Wanneer je interesse is gewekt neem dan snel eens een kijkje naar de ongelofelijk lage prijzen. Registreer of verhuis je domeinnaam snel, ruim 35.000 klanten gingen je al voor met meer dan 140.000 domeinnamen!