Cloud VPS van Argeweb

Argeweb Cloud VPS, dit is het nieuwe high performance VPS platform wat Argeweb gelanceerd heeft. Met Argeweb Cloud VPS kun je zelf jouw eigen hoogwaardige en geavanceerde VPS bestellen. Deze VPS is gebaseerd op de basis van Microsofts nieuwste virtualisatietechonologie Hyper-V2012 en de state-of-the-art HP blade servers.

Argeweb heeft jaren lange ervaring op het gebied van virtualisatie. Door slimme investeringen heeft Argeweb het mogelijk gemaakt om met Argeweb Cloud een VPS tegen een flexibel maandcontract aan te bieden. Deze VPS overtreft de kwaliteit in de markt op alle fronten.

Waarom een Cloud VPS?

Voor vele websites is een (shared) webhosting een goede en soms ook verstandige keuze. Het nadeel van een (shared) webhosting is dat je beperkte mogelijkheden hebt met betrekking tot het installeren van software. Met een VPS heb je deze beperkingen niet. Je hebt alle vrijheid op technisch gebied. Met een VPS kun je bijvoorbeeld je eigen applicaties en modules instaleren. Ook heb je de mogelijkheid om meerdere websites te hosten op je VPS platform. Wanneer je website structureel veel bezoekers heeft kun je overwegen over te stappen naar Argeweb Cloud VPS voor mee snelheid. Een VPS is echter wel volledig in eigen beheer en je bent dus zelf verantwoordelijk voor eventuele problemen. Als je toch meer websites wilt hosten en gebruik wilt maken van de support van Argeweb, dan is Multi-webhosting een perfect alternatief.

Configureer je eigen VPS

Argeweb Cloud geeft je de mogelijkheid om je VPS volledig naar eigen wensen samen te stellen. Je kunt uit vier verschillende varianten kiezen, deze variëren van Entry tot aan een zeer krachtige Heavy VPS. Het grote verschil in de pakketten zit hem in de professoren, schijfruimte en werkgeheugen. Met Argeweb Cloud heb je ook de mogelijkheid zelf je besturingssysteem te kiezen. Je hebt de mogelijkheid tussen Linux of Windows. Naast het besturingssysteem beschik je ook over de mogelijkheid om DirectAdmin of Plesk mee te bestellen. Met DirectAdmin en Plesk kun je eenvoudig je webserver inrichten.

Veilig in de Cloud

cloud vps back-up
Je hebt de mogelijkheid om bij de VPS optioneel een back-up toe te voegen. Deze optie zorgt ervoor dat Argeweb dagelijks een back-up maakt van je VPS. Naast het maken van een back-up biedt Argeweb, vanaf de VPS basic variant, de optie om een snapshot te maken. Een snapshot is niet minder dan een momentopname van je VPS. Als je van plan bent om nieuwe software, patches of upgrades te installeren, dan doe je er verstandig aan om eerst een snapshot van je VPS te maken. Mocht er iets mis gaan met de patch of upgrade dan kun je altijd terug gaan daar deze momentopname van je VPS.

De VPS is eenvoudig uit te breiden

Een VPS van Argeweb is eenvoudig uit te breiden. Mocht je de wensen hebben het aantal processoren, de hoeveelheid schijfruimte en dataverkeer te upgraden dan is dit geen enkel probleem. Het kan zo zijn dat je na een tijd een ander besturingssysteem wilt installeren. Dit is geen enkel probleem en dit kun je eenvoudig doet met de redeploy optie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en het gemak van Argeweb Cloud VPS? Ontdek Argeweb Cloud VPS nu zelf voor het actietarief van € 4,95 p/m.

Nieuwsgierig naar andere VPS providers? Wij hebben een aantal VPS hosting providers voor je op een rij gezet.