Hosted Exchange 2013 (Argeweb)

Hosted Exchange 2013 is gebaseerd op Microsoft Exchange Server 2013. Argeweb biedt dit nieuwste mailplatform van Microsoft Exchange Server 2013 sinds enkele tijd aan.

In deze vernieuwde versie van Hosted Exchange valt voornamelijk op dat Microsoft heeft geprobeerd eenzelfde look-and-feel te geven aan verschillende applicaties. Het maakt niet uit of je nu Outlook Web App (webmail), Outlook 2013, de mailcliënt van Windows Phone 8 of iPad gebruikt, het uiterlijk en de werking van al deze applicaties is hetzelfde.

Hosted Exhange 2013
(Klik voor een vergroting)

Net als in de vorige versie van Hosted Exchange (2010) heb je niet alleen de mogelijkheid om te mailen maar beschik je ook over een agenda die je met collega’s kunt delen. Hosted Exchange 2013 beschikt ook over contactpersonen en taken. Al de functionaliteiten die we net hebben opgenoemd zijn beschikbaar in Outlook, Outlook Web App en Windows Phone 7 en 8.Hosted Exchange 2013 is ook beschikbaar op andere mobiele platformen. Dit hangt wel af van het mobiele apparaat en in welke mate het ondersteund wordt.

Offline werken met Hosted Exchange 2013

De meeste mensen gebruiken Outlook wanneer zij verbonden zijn met het internet (online). Outlook kan echter ook offline worden gebruikt. Mocht je niet beschikken over internet en je wilt toch je mail bijwerken dan kun je dit gewoon offline doen. Wanneer je weer verbinding hebt met internet dan zal Outlook automatische alle wijzigingen synchroniseren met de server. Een van de vernieuwingen van Hosted Exchange 2013 is dat deze functionaliteit ook beschikbaar is in Outlook Web App. Je kunt simpelweg je browser in Offline modus zetten en zonder internetverbinding met de server blijven werken.

Hosted Lync integreert naadloos met Hosted Exchange 2013. Hosted Lync is een dienst waarmee je direct kan zien of er collega’s online zijn. Wanneer gewenst kun je direct een chat sessie starten met een van je collega’s. Deze chat sessies worden ook opgeslagen in je mailbox. Mocht er iemand met je willen chatten en je bent er even niet, dan krijg je hier netjes een mailtje van.

Hosted Exchange van Argeweb is er in verschillende uitvoeringen. De basis uitvoering beschikt over een mailbox van 5GB en je beschikt over POP3, IMAP4 en Outlook Web App. Argeweb heeft naast het basis pakket ook nog een Standard en Standard+ pakket. Beide pakketten beschikken over een mailbox van 25GB en je beschikt over alle functionaliteiten. Het enige verschil tussen Standard en Standard+ is dat je bij Standard+ Outlook 2013 krijgt met bijbehorende licentie.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over dit product? Bezoek dan de Hosted Exchange 2013 pagina op Argeweb.