Joomla Templates – Top 5 Premium Websites

Premium Joomla templates worden gemaakt door Joomla design professionals. Door het grote aanbod van Joomla templates, en bedrijven die deze templates aanbieden, is het soms lastig te bepalen bij welk bedrijf je vertrouwd een Joomla template kunt aanschaffen.

Wij zijn van mening dat je het beste Premium (betaalde) Joomla Templates aan kunt schaffen. Premium Joomla Templates zijn door professionals gebouwd en bieden vaak een goede support. Tevens zijn deze templates vaak responsive gemaakt zodat ze ook op een tablet en smartphone goed getoond worden.

Onderstaand hebben wij een top 5 samengesteld van bedrijven die Premium Joomla Templates aanbieden.

RocketTheme

Joomla Template RocketTheme

Voor een uitgebreide collectie van Premium Joomla Templates ben je bij RocketTheme bij het juiste adres. Alle templates van RocketTheme zijn zeer makkelijk te gebruiken, klantvriendelijk en geoptimaliseerd voor de laatste versie internet browsers. Elke maand komt RocketTheme met nieuwe templates en met het krachtige Gantry framework kun je alles eenvoudig installeren, aanpassen en implementeren.

Website RocketTheme

Shape5

Joomla Templates Shape5

Met meer dan 250.000 leden en tientallen Joomla Templates en Joomla Extensions is Shape5 een van de grootste en meest ervaren Premium Joomla Template aanbieders.

Website Shape5

YOOtheme

Joomla Templates YOOtheme

De Premium Joomla Templates van YOOtheme zitten echt overvol aan handige functionaliteiten. Deze Joomla Templetas bevatten handige modules, plugins en grafische bronbestanden zodat je zelf ook nog eenvoudig dingen kunt aanpassen qua design.

Website YOOtheme

JoomlArt

Joomla Templates JoomlArt

JoomlArt is een van de oudste Premium Joomla Template aanbieders op de markt. JoomlArt biedt meer dan 90 professionele hoogwaardige templates voor Joomla. Alle templates worden aangevuld met extensies (modules / plugins).

Website JoomlArt

JoomlaBamboo

Joomla Templates JoomlaBamboo

Het team van JoomlaBamboo maakt elegante en geraffineerde Joomla Templates. Over het algemeen zijn de templates die JoomlaBamboo ontwikkeld erg goed te gebruiken voor zakelijke websites. Met meer dan 40 Joomla Templates en een tal van Joomla Extensions kan het haast niet mis gaan als je kiest voor de Joomla Templates van JoomlaBamboo!

Website JoomlaBamboo

Joomla Hosting

Heb je nog geen hosting provider gevonden om je websites onder te brengen? Wij hebben een speciale vergelijking gemaakt van hosting providers die (speciale) Joomla hosting aanbieden. Je kunt eenvoudig een vergelijking maken en een hosting provider kiezen die aan jou wensen voldoet.