Mijn.host ervaringen

Mijn.host focust op het aanbieden van goed presterende website tegen een scherp tarief. Als we de online reviews mogen geloven, doen ze dat naar volle tevredenheid van hun klanten. Wij gingen op onderzoek uit en schreven onze eigen review over deze populaire webhost van Nederlandse bodem.

Mijn.host in het kort

Wanneer een hostingbedrijf tot de best beoordeelde hostingproviders van Nederland behoort, dan is daar natuurlijk een goede reden voor. En in het geval van Mijn.host ligt die reden in de kwalitatieve producten die ze tegen heel scherpe prijzen aanbieden. Er zijn geen verborgen kosten of moeilijke registratieprocessen, maar eenvoud en transparantie. Daarnaast is hosting bij Mijn.host maandelijks opzegbaar en is er de klantenservice die zeven dagen per week bereikbaar is. Ook in het weekend dus!

Voordelen Mijn.host:

  • Snelle en vakkundige klantenservice (Nederlandstalig)
  • Maandelijks opzegbaar
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Snelle laadtijd
  • Uptime garantie van 99,9%
  • Je kan veel zelf regelen via Direct Admin
  • Verhuis- en installatieservice
  • Geen opstartkosten

Nadelen Mijn.host:

  • Klantenservice niet telefonisch bereikbaar
  • Voor ervaren websitebouwers die liever met Plesk werken, kan de Mijn.host Direct Admin een nadeel zijn

Wat voor hosting biedt mijn.host?

Mijn.host heeft een ruim productaanbod met hostingoplossingen voor vrijwel alle soorten gebruikers. Van domeinregistratie en eenvoudige hosting, tot VPS, een dedicated server, e-mailhosting, microsoft 365, WordPress hosting en reseller hosting. Wat ontbreekt in het aanbod van Mijn.host is speciale webshop hosting. Dat is echter eenvoudig op te lossen door te kiezen voor een hostingpakket met goede performance.

Wat ben je kwijt aan webhosting bij mijn.host?

Mijn.host staat bekend als goed én voordelig hostingbedrijf. Zowel de prijzen voor domeinregistratie als voor hosting vallen dus enorm mee.

Domeinregistratie mijn.host tarieven

Om een website te kunnen hosten heb je uiteraard ook een domeinnaam nodig. Ook deze kun je bij Mijn.host registreren. Mijn.host behoort zelfs bij de 5 meest voordeligste domein hosting bedrijven van Nederland.

DomeinPrijs per jaar
.nl€ 4.99
.be€ 5,99
.com€ 9,99
.eu€ 5,99
.info€ 5,99
.org€ 11,99

Webhosting mijn.host tarieven

Mijn.host biedt verschillende webhosting pakketten aan: Starter, Basic, Advance en Ultimate. Hoe groter het pakket dat je kiest, hoe meer CPU, RAM en webruimte je krijgt. Bij alle pakketten zijn zaken als SSL, direct admin en back-ups inbegrepen.

PakketPrijs per maand
Mijn.host Starter€ 3,99
Mijn.host Basic€ 7,99
Mijn.host Advance€ 12,99
Mijn.host Ultimate€ 16,99

Tijdens je eerste jaar webhosting profiteer je bij mijn.host van 50% korting. Kies je liever voor een pakket dat maandelijks opzegbaar is? Dan kun je helaas niet van deze korting profiteren.

Waarin blinkt mijn.host uit?

De producten die verschillende hostingproviders aanbieden, lijken enorm op elkaar.  Wie beter kijkt, ontdekt echter wel verschillen op het gebied van prijs, kwaliteit en aanbod. Mijn.host onderscheidt zich door snelle hosting aan te bieden, met duidelijke pakketten tegen transparante prijzen. Dankzij de all-in prijs van deze pakketten kom je qua kosten niet voor nare verrassingen te staan. In tegenstelling tot veel andere partijen biedt mijn.host ook een maandelijks opzegbaar abonnement.

De niet-goed-geld-terug-garantie van mijn.host laat zien dat dit bedrijf echt voor service en kwaliteit gaat. Het is een prettig idee dat je op deze manier van je hosting af kunt, maar nog prettiger is het dat mijn.host er eerst alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat je wél tevreden bent.

Mijn.host werkt eenvoudig en via je eigen dashboard kun je zelf veel configureren. Denk daarbij aan 1-klik-installaties van 300+ apps, het maken van back-ups en het gebruik van SFTP, FTPS en MySQL.

Hulp en klantenservice mijn.host

Of je nu veel of weinig ervaring hebt met het bouwen en beheren van je eigen websites, soms loop je tegen zaken aan die je niet zelf kunt oplossen. In dat geval is het fijn dat er een klantenservice is die je snel en deskundig verder kan helpen. Dat zit bij mijn.host wel goed! Hoewel de klantenservice niet telefonisch bereikbaar is, reageren ze wel razendsnel op de livechat en op ingediende tickets. Via de knowledge base kun je bovendien zelf ook de antwoorden op veelgestelde vragen terugvinden.

Wat zijn ervaringen en reviews van anderen?

Wanneer je op zoek bent naar een hostingprovider, is het prettig om te lezen wat de ervaringen van anderen zijn. Door mijn.host reviews te lezen, ontdek je al snel of het bedrijf werkelijk doet wat het belooft. Op Hostingvergelijker.nl vind je tal van mijn.host reviews. We lichten er een paar voor je uit.

Mijn.host reviews zoals te lezen op Hostingvergelijker:

Goed en goedkoop

Ik ben met mijn reseller hosting pakket overgestapt vanwege de extreme prijsverhogingen bij een andere hoster. Dit bedrijf levert betaalbare hosting met goede kwaliteit. Ook zijn ze nog onafhankelijk van de grote hostingpartijen in Nederland en dat vind ik een pluspunt. Ik wil niet afhankelijk zijn van een investeringsmaatschappij die alleen maar oog heeft voor de eigen portemonnee. Daarnaast heeft mijn.host ook een klantenservice die zeer snel reageert op je vragen. Ik noem dat nog ouderwetse service! Tot nu toe zeer tevreden dus!

Goede kwaliteit en overzichtelijk dashboard

Prima hosting voor een zeer redelijke prijs. Perfect dashboard wat overzichtelijk is en goede functionaliteiten heeft. Alles bij elkaar en goed toegankelijk..

Conclusie of en wanneer Mijn.host goed is om als hosting provider te kiezen

Als we kijken naar ons eigen onderzoek en naar de ervaringen van anderen, kunnen we niet anders dan concluderen dat Mijn.host een zeer goede keuze is als hostingprovider. Of je nu enkel een domeinnaam wil registreren of hosting zoekt voor een kleine óf grote website, bij Mijn.host kun je rekenen op uitstekende producten, deskundige service en scherpe prijzen.