Nieuwe domeinnaam extensies (GTLD’s) voorregistreren

Het zit er al een hele tijd aan te komen. De nieuwe domeinnaam extensies, ook wel GTLD’s genoemd. GTLD staat voor Generic Top Level Domain.

Iedereen kent domeinnamen met de extensie .nl, .com, .org en .net maar de komende maanden / jaren komen er honderden nieuwe extensies bij. Voorbeelden van deze nieuwe extensies zijn .shop, .online, .website en .contact. Dit zijn slechts 4 van de honderden extensies die er aan zitten te komen.nieuwe domeinnaam extensies voorregistreren

Argeweb was een van de eerste hosting providers waar je online voorregistraties kon doen voor deze nieuwe domeinnaam extensies. Door het grote aanbod verschillende extensies is de kans vele malen groter dat er nog een goede domeinnaam over is voor jou. Bij Argeweb kun je kosteloos zoveel domeinnamen reserveren als je wilt. Ook kun je zien welke domeinnamen al eerder zijn aangevraagd. Staat hier een uitroepteken bij dan is de kans op dit domeinnaam een stuk kleiner. Zijn er niet eerder aanvragen gedaan naar het domeinnaam waar jij interesse in hebt, dan is de kans groot dat jij deze kunt vastleggen als het zover is.

Alle nieuwe domeinnaam extensies komen gefaseerd uit. Mocht er een nieuwe domeinnaam extensie vrij komen die jij hebt gereserveerd dan krijg je hier bericht over van Argeweb. Je hebt dan de mogelijkheid om het domeinnaam definitief vast te leggen. Ook zie je meteen wat een desbetreffende nieuwe domeinnaam extensie gaat kosten want dit is van te voren nog niet bekend.

Stel je nu eens voor dat je jou bedrijfsnaam / merknaam kunt vastleggen met bijvoorbeeld de extensie .shop of .hosting. Je krijgt dan domeinnamen als www. Adidas.shop en www.argeweb.hosting. Het ziet er allereerst erg leuk uit en misschien wel belangrijker is dat een bezoeker direct weet waar het over gaat.

Argeweb biedt je deze mogelijkheid vrijblijvend en kosteloos aan dus wacht niet te lang want de nieuwe domeinnaam extensies vliegen de deur uit!

Nieuwe domeinnaam extensies bij andere hosting providers

Argeweb is natuurlijk niet de enige waar je nieuwe domeinnaam extensies kunt voorregistreren en in sommige gevallen al definitief vast kunt leggen. Er zijn enkele hosting providers waar je de nieuwe domeinnaam extensies kunt voorregistreren. Echter zijn er bij sommige hosting providers wel kosten aan verbonden. Bij Mijndomein kost elke voorregistratie bijvoorbeeld 2,50. Naar ons weten is voorregistrerem vooralsnog alleen mogelijk bij Argeweb en Mijndomein.

Populaire nieuwe domeinnaam extensies

Wij hebben een overzicht gemaakt met de meest populaire nieuwe domeinnaam extensies op basis van voorregistraties. Vergelijk de kosten van alle (nieuwe) populaire domeinnaam extensies bij verschillende hosting providers. Veel prijzen zijn nog niet bekend maar wij zullen de vergelijking zo goed mogelijk up-to-date houden zodra er prijzen bekend zijn.