Webhosting Argeweb

Argeweb behoort tot de top van grootste webhosting aanbieders van Nederland. Met maar liefst meer dan 190.000 domeinnamen en tienduizenden websites is Argeweb een webhosting provider die laat zien dat de groei van een bedrijf goed samen kan gaan met servicegerichtheid, kwaliteit en de juiste klantbeleving. Sinds enige tijd is Argeweb onderdeel van KPN maar dit verandert niks aan de werkwijze van Argeweb.

Op het gebied van serverhosting en virtualisatie groeit webhosting provider Argeweb ook ontzettend hard. Dit heeft Argeweb voornamelijk te danken aan de succesvolle relaties die zij hebben opgebouwd met de klanten. In deze relaties staan snelhied, betrouwbaarheid en service centraal.

Het kantoor van Argeweb is gevestigd in Maassluis en Argeweb heeft datacenters in Schiphol-Rijk en Amsterdam. Daarnaast beschikken zij over eigen dubbel uitgevoerde internetverbindingen en beheren zij een geheel eigen infrastructuur.

Argeweb wil haar klanten voorzien van de beste en nieuwste technieken en daarom is vooruitstrevendheid erg belangrijk voor ze. Argeweb beschikt onder andere over redundante Linux netwerken, Windows netwerken, Virtualisatieplatformen, high availabiltiy storageoplossing. Argeweb heeft voor de shared hosting services een eigen exchange platform opgezet. Daarbij heeft Argeweb een eigen SaaS platvorm en leveren zij bij alle hostingpakketten tools zodat je gemakkelijk zelf website, webshops en weblogs op kunt zetten.

Stichting DHPA

Webhosting provider Argeweb is ook deelnemer van de stichting DHPA die de belangen van de toonaangevende Nederlandse webhosting providers behartigt. Argeweb voldoet aan de richtlijnen uit DHPA code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en ons personeel. Argeweb hanteert de gedragscode Notice en Takedown. Dit hanteert Argeweb wanneer er meldingen komen over onrechtmatige inhoud van haar afnemers. Hiermee beschermen zij de belangen van de content van de rechtmatige eigenaars.

Argeweb onderscheidend

Argeweb onderscheidt zich van andere webhosting bedrijven door de nazorg die zij leveren. Zij helpen de klant graag met het waarmaken van een online ambitie. Behalve het faciliteren van de webhosting en het faciliteren van software voor het bouwen en onderhouden van websites, gaat Argeweb verder dan dit.

Argeweb heeft in 2012 verder uitgebreid met het ondersteunen via Social Media en het verder trainen van haar Service Desk. Dit doet Argeweb omdat zij als bedrijf verder willen gaan dan het hosten van de websites. Wanneer klanten succesvol worden is dit meer succes voor Argeweb.

Argeweb komt met grotere VPS pakketten

Er is steeds meer vraag naar grotere VPS pakketten en Argeweb luistert naar haar klanten. Met deze nieuwe pakketten kun je een VPS Server afnemen met 32GB RAM geheugen, 1TB schrijfrumte en 80TB dataverkeer. Dit is de tot nu toe het grootste pakket dat Argeweb aanbiedt.