Neostrada VPS Hosting

Met een VPS hosting van Neostrada heb je veel vrijheid in de inrichting van je server. Wanneer de bestelling is afgerond ontvang je direct inloggegevens en kun je direct aan de slag met het inrichten van je server.

Wanneer je kiest voor VPS hosting bij Neostrada beschikt je server over de laatste technologieën.

Enkele functionaliteiten op een rij:Neostrada VPS Hosting Linux Of Windows

Cloud platform op basis van onApp
SAS 15K storage
High availability
IPv6 ready
Self healing
Backup en restore
Uitgebreide statistieken

Naast al deze functies heb je ook de keuze tussen een Linux VPS hosting of een Windows VPS hosting. Ook ontvang je leuke kortingen op je domeinnaam registraties wanneer je er meer dan 10 onderbrengt bij Neostrada!

Neostrada maakt het nog aantrekkelijker met leuke kortingen. Wanneer je nu een VPS hosting besteld bij Neostrada ontvang je erg aantrekkelijke kortingen. Een VPS Hosting met 1024 RAM heb je nu de eerste maand voor slecht €1,-! Bij VPS hosting pakketten vanaf 2048 RAM krijg je de eerste maand maar liefst 50% korting!

Als je nog steeds niet overtuigd bent van de kwaliteiten van Neostrada verlijk de VPS hosting pakketten van Neostrada dan eens met andere hosting providers.

In de meeste gevallen biedt Neostrada meer opslagruimte en dataverkeer voor een lagere prijs.

Neostrada biedt niet alleen VPS hosting aan maar ook vele andere diensten die betrekking hebben op hosting. Zij bieden onder andere de volgende diensten aan:

Afgezien van SSD Hosting vergelijken wij alle pakketten die Neostrada aanbiedt met andere hosting providers. Ben je dus nog niet zeker van je keuze dan bieden wij een overzichtelijke vergelijking aan. Ook laten bestaande klanten van Neostrada regelmatig reviews achter. Lees de ervaringen van andere klanten van Neostrada en misschien trekken zij jou wel over de streep.