Webhosting Neostrada

Ongeveer 10 jaar geleden is Neostrada begonnen met het hosten van websites voor particulieren en ondernemingen. Neostrada behoort tot de snelst groeiende en grootste webhosting providers van Nederland. Zij bieden optimale betrouwbaarheid en all-in pakketten voor de voordeligste prijzen. Je kunt bij Neostrada al een tevreden klant zijn of worden voor slechts 1,- euro in de maand.

Het doel van Neostrada is de goedkoopste webhosting aanbieder te zijn / worden en toch de hoogste graad service en beschikbaarheid van websites aan te bieden. Na 8 jaar hanteert Neostrada deze doelstelling nog steeds. Dit doen zij nog steeds, dit blijkt wel uit het klanten bestand van Neostrada. Neostrada host momenteel voor 25.000 klanten met totaal 35.000 websites. Een succesvolle formule en Neostrada groeit nog dagelijks.

In de afgelopen jaren is er natuurlijk veel veranderd, zo hebben we alle faccetten van het hosten van websites zelf in eigen handen genomen. Onze eigen servers, onze eigen netwerkinfrastructuur en directe contacten met onze software leveranciers. Inmiddels is Neostrade uitgegroeid tot 1 van de grootste webhosting providers van Nederland.

De afgelopen jaren heeft Neostrada hard aan de weg getimmerd en dit is wel te zien aan het klantenbestand wat nog dagelijks groeit. Wanneer je geïnteresseerd bent in referenties dan kun je natuurlijk altijd contact met ze op nemen. Neostrada laat graag zien welke klanten ze in je branche voorzien van webhosting en internetdiensten.

Neostrada webhosting vergelijken

Op deze website vergelijken wij de beste webhosting providers van Nederland met elkaar. In een overzichtelijke tabel worden verschillende specificaties vergeleken. Ook Neostrada vergelijken wij op Host-reviews met verschillende webhosting aanbieders als Versio, Yourhosting, Transip, Hostnet en Argeweb. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende webhosting aanbieders. Daarom hebben wij de beste in een vergelijking gezet om de keuze misschien wat gemakkelijker te maken.

Op de onderstaande pagina’s kun je vergelijkingen vinden van deze webhosting aanbieders:

> Webhosting vergelijken (small)

> Webhosting vergelijken (medium)

> Reseller hosting vergelijken (medium)

> Reseller hosting vergelijken (big)

> VPS hosting vergelijken (small)

> VPS hosting vergelijken (medium)

> VPS hosting vergelijken (big)

Domeinregistratie vergelijken Neostrada

Wanneer je van plan bent een domeinnaam vast te gaan leggen dan is dit redelijk eenvoudig. Toch zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden voordat je zomaar een domeinnaam vastlegt bij een webhosting provider. Op de pagina Domeinnaam registreren vergelijken vind je een overzicht van webhosting aanbieders die domeinnaam registraties aanbieden. De tabel bevat alleen de verschillen van de prijzen per extentie (Bijvoorbeeld: .nl .com .net .org). Verder op de pagina vind je meer informatie over het registreren van een domeinnaam en punten waar je rekening mee moet houden.

SSD hosting bij Neostrada

De ontwikkelingen staan nooit stil. Iedereen kent de SSD (Solid State Drive) kaartjes wel van een foto camera? Wij gaan er even vanuit dat iedereen deze kent. Deze SSD kaartjes kunnen ontzettend snel data verwerken. Het opslaan en verwijderen van foto’s gaat erg gemakkelijk en snel.

Deze snelle dataverwerking is natuurlijk ook ideaal voor een server zou je denken. Dit klopt en daarom zie je steeds meer hosting providers SSD hosting aanbieden. Neostrada is een van deze hosting providers en je kunt nu al kiezen tussen 3 verschillende SSD hosting pakketten. Bekijk de website voor actuele prijzen en specificaties.

Er is toch nog steeds veel verwarring bij mensen wat SSD nu zoveel beter maakt. Wij hebben om deze reden een artikel geschreven over de verschillen tussen HDD (Hard Disk Drive) en SSD hosting. In jip-en-janneketaal proberen wij deze verschillen uit te leggen zodat iedereen een hosting kan kiezen die bij hem of haar past.