Korting op hosting? Laat je niet zomaar verleiden

Omdat er zo veel concurrentie is op de markt van hosting, proberen veel hostingproviders nieuwe klanten te werven door korting te geven op hun hostingpakketten. Een flink percentage aan korting kan erg interessant zijn bij het afsluiten van een hostingpakket, maar je moet je zeker niet laten verblinden door de korting die een hostingprovider jou kan bieden. Kijk je alleen naar het kortingspercentage of het kortingsbedrag van een hostingpakket, dan is de kans namelijk groot dat je een slecht hostingpakket afsluit.

Korting op hosting: check ook de specificaties van het hostingpakket

Wordt er korting gegeven op een specifiek hostingpakket, dan betekent dit niet dat je dit pakket zomaar af moet sluiten. Korting is mooi, maar je moet altijd naar de specificaties van een hostingpakket blijven kijken. Kijk bijvoorbeeld naar de webruimte die je krijgt, maar ook naar het aantal e-mailadressen bij het hostingpakket en de services die de hostingprovider in kwestie je kan bieden. Investeer liever in een duurder pakket met betere specificaties en services dan in een slecht pakket met korting.

Belangrijke tip: lees reviews van andere klanten

Wil je zeker weten of het afsluiten van een specifiek hostingpakket een goede keuze is, dan raden wij je aan om enkele reviews van andere klanten te lezen voor je het pakket af gaat sluiten. Check hoe tevreden andere klanten zijn met een specifiek hostingpakket en je maakt gemakkelijker de beslissing of je wel of niet van de gegeven korting wil profiteren. Bij voornamelijk negatieve reviews laat je de korting links liggen en bij positief geluid van andere klanten, profiteer je zonder enige zorgen van de korting die de hostingprovider in kwestie je geeft.