Drie redenen om voor betrouwbare hosting te kiezen

Bij het afsluiten van een hostingpakket, is het erg belangrijk om een hostingpakket bij een betrouwbare hostingprovider af te nemen. Betrouwbare hosting is vaak duurder dan een hostingpakket bij een onbetrouwbare partij, maar toch is het erg belangrijk om dit extra geld in de hosting van jouw website te steken. Waarom betrouwbare hosting zo belangrijk is, lees je in dit artikel.

1: je website staat altijd online

Neem je een hostingpakket af bij een slechte en onbetrouwbare hoster, dan is de kans altijd aanwezig dat jouw website ineens offline komt te staan. Potentiële klanten kunnen je website niet bereiken om meer te weten te komen over je bedrijf en bestaande klanten kunnen geen aankoop of aankopen doen, waardoor jij geld misloopt. Neem je hosting af bij een betrouwbaar hostingbedrijf, dan staat jouw website altijd online.

2: je website is sneller

Een ander nadeel van een hostingpakket van een betrouwbare hoster, is het feit dat jouw website hier sneller van wordt. Heb je een slecht hostingpakket, dan moeten de bezoekers van je website zeker enkele seconden wachten tot ze jouw online visitekaartje kunnen bekijken. Dit lijkt niet zo erg, maar in die paar seconden haken al veel mensen af en dit betekent dat jij veel omzet mis kunt lopen.

3: je website wordt niet goed opgeslagen

Breng je allerlei wijzigingen aan op jouw website, dan ga je er uiteraard vanuit dat deze wijzigingen worden opgeslagen. Neem je een hostingpakket af bij een slechte en onbetrouwbare provider, dan kan het zomaar voorkomen dat bepaalde wijzingen niet worden opgeslagen. De teksten waar je zo hard aan hebt gewerkt, de foto’s die je precies op de juiste manier geplaatst hebt en de nieuwe pagina’s die je toegevoegd hebt: je kunt alles opnieuw doen.