Speciale hosting voor de e-commerce markt

Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk een hostingbedrijf dat zich specifiek richt op de Nederlandse e-commerce markt. Het gaat om Marqato, een hostingprovider uit Nijmegen die sinds kort geavanceerde hostingoplossingen aan de e-commerce branche in Nederland aanbiedt. Omdat de online bestedingen in Nederland het eerste half jaar van 2016 met 17 procent gegroeid zijn, is het niet zo raar dat er nu een hostingprovider opstaat die zich specifiek richt op ondernemers met een webwinkel.

Hostingoplossingen voor de specifieke behoeften van webshops

Webwinkels hebben andere behoeften als het om hostingoplossingen gaat dan standaard websites. Om specifiek in de verschillende behoeften van webwinkels te kunnen voldoen, heeft Marqato hostingoplossingen voor deze branche geïntroduceerd. Deze hostingoplossingen zijn samen met ervaren specialisten ontwikkeld, zodat Marqato samen met de aangesloten webwinkels echt de beste winkelervaring kan bieden.

Marqato biedt speciale aandacht aan de applicatie Magento, die bijna 30 procent van de e-commerce markt in Nederland domineert. Heb je een webwinkel ontwikkeld in Magento, dan kun je bij Marqato terecht voor een bijpassende hostingoplossing.

Een extra veilige, snelle en stabiele webwinkel met Marqato

De hostingoplossingen van Marqato zijn erop gericht om webwinkels veiliger, sneller en stabieler te maken. Niet alleen bij Magento webwinkels, maar ook webshops met een ander Content Mangement Systeem of een uniek CMS dat specifiek voor hen ontwikkeld is. Wil je de klanten van jouw online shop extra veiligheid, snelheid en stabiliteit bieden en zoek je nog goede hosting voor je online shop, dan is Marqato mogelijk jouw ideale nieuwe hoster. Op de website van Marqato vind je een overzicht van alle hostingoplossingen die de e-commerce hostingprovider aanbiedt.

Wil je zeker weten dat de hostingoplossingen van Marqato echt bij jouw online shop passen? Vergelijk diverse hostingpakketten dan met elkaar en je komt er vanzelf achter welke hosting het beste bij jouw bedrijf past.